Barca-Fradi: igencsak ismerős bíró vezeti majd

Legutóbb nem volt különösebb gond vele.

Forrás:

Ismerős spori dirigál majd kedden este a Barcelona-FTC Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen. Az UEFA döntése értelmében a svájci Sandro Schärer fújja a sípot, segítői honfitársai, Stephane De Almeida és Bekim Zogaj lesznek, míg a videobírós rendszer (VAR) működését olasz szakemberek felügyelik. 

Szerbia-Magyarország: mintha gyilkosságra készült volna - NB1.hu

Forrás: „Megöllek!" Nem mondta ki, nem tette meg, de egyértelműen kiolvasható volt a tekintetéből, hogy ezt gondolja. Ott álltunk 3.5 órával a Szerbia-Magyarország kezdése előtt a Rajko Mitics tiszteletére emelt szobor előtt, és nem vetettem keresztet, mint ő. Ő háromszor is megtette, és amint befejezte, felém fordult, felhúzta a vállait és befeszített.

Schärer tevékenységére minden magyar futballszurkoló emlékezhet, mert ő dirigált a nemrég megrendezett Szerbia-Magyarország Nemzetek Ligája találkozón is, azt a mérkőzést 1-0-ra nyerte meg a magyar válogatott.

Az nb1.hu-nak a helyszínen szerzett tapasztalatai alapján kijelenthetjük, hogy nem volt különösebb gond vele azon a mérkőzésen, az viszont fontos információ vele kapcsolatban, hogy ez lesz az első olyan meccs, amikor a Bajnokok Ligája csoportkörében bizonyíthat.

BAJNOKOK LIGÁJA 2020–2021
G-CSOPORT, 1. FORDULÓ
Október 20., kedd

18.55: Dinamo Kijev (ukrán)–Juventus (olasz)

FRISSÍTÉS, 9.36

Bajnokok Ligája: elindult a Fradi - NB1.hu

 

10.32

Barca: a Fradi ellen is bizonyíthat az új szupertehetség - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink