nb1.hu

Visszavágott a Vidi Bozsik Péteréknek

Szakadó hóesésben volt a meccs.

Komárom VSE- MOL Fehérvár FC II 0-3
G.: Papp 19, Szileszki 65, Kojnok 82
 
ÍME, A VIDI HONLAPJÁNAK A BESZÁMOLÓJA:
 
"Szalai Tamás fiatal csapata szerda délután – szakadó hóesésben – a Komárom otthonában lépett pályára. Ősszel Bozsik Péter együttese 1-0-ra nyerni tudott Székesfehérváron. Sérülések és eltiltás miatt több alapemberét is nélkülöznie kellett Szalai Tamásnak, a keretben összesen hat U17-es korú játékos szerepelt. 
 
A mérkőzés első negyedórája kiegyenlített játékkal telt el, komolyabb gólhelyzetet egyik oldalon sem jegyezhettünk fel. A 19. percben egy szép támadás végén Papp Marcell talált a hazai kapuba (0-1), ez volt támadónk tizedik szezonbeli gólja. A folytatásban több lehetőséget is kialakított a Komárom, sok kapura lövéssel próbálkoztak a hazai játékosok, de mindezt elég pontatlanul tették, Dala Martinnak nem akadt sok dolga.
 
 

Fehérvári kiütés, diósgyőri győzelem – eredmények, tabellák

 

 
A második félidő első tíz percében kapunk elé szorított bennünket a Komárom, Szalai Tamás vezetőedző cserékkel igyekezett frissíteni csapatunkon és sikerült is kijönnünk a szorításból. A 65. percben Major Ernő tekert szépen kapu elé egy szögletet, a rövid saroknál helyezkedő Szileszki Márk pedig közelről a kapuba juttatta a labdát (0-2). Ez volt támadónk első NB III-as találata. 
 
Néhány perccel később megfogyatkozott a Komárom, Göblyöst állította ki második sárga lappal a játékvezető. Emberelőnyünket a 82. percben gólra váltottuk, Kojnok Zsolt éles szögből látványosan emelte a kapuba a labdát a kivetődő kapus fölött (0-3). Az utolsó percekben még újabb gólokat szerezhettünk volna, Elek Ákos és Tóth Bence előtt is adódott lehetőség, az eredmény azonban már nem változott.
 
Második csapatunk összességében magabiztos győzelmet szerzett Komáromban és ennek köszönhetően a 10. helyről várhatja a vasárnapi, Gárdony elleni megyei rangadót."
 
 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC