nb1.hu

Veszprém: új játékosait jellemezte a vezetőedző – reakció

Most kellene abbahagynia?

Remekel a Veszprém az NB III Nyugati csoportjában. Pető Tamás tanítványai öt fordulót követően hibátlan mutatóval rendelkeznek, ennek köszönhetően vezetik a tabellát.
 
A tréner a vehir.hu-nak adott interjúban többek között az új érkezőket is jellemezte:
 
"Horváth Hunor a Haladástól, Ulbert Renátó a Honvédtól igazolt a kötelékükbe. Mindkét játékos tagja az U19-es nemzeti együttesnek, amely szintén hatalmas büszkeséget jelent számunkra. Nem feledve, hogy a saját utánpótlásunkból felkerült a szintén 2004-es születésű Mrácsik Gáspár és a 2006-os Dömötör Máté is a felnőtt keretbe. Nem túlzok, amikor azt mondom, bennük rejlik a jövőnk" – mutatott rá a szakember.
 
Pető természetesen a remek rajtról is elmondta a véleményét:
 
"Átgondolva az idénykezdésünket rájöttem, hogy most kellene abbahagynom a munkám. Ezen eredmények tudatában talán örömmel gondolnának vissza rám a helyi labdarúgás kedvelői. Az igazság viszont az, hogy még rengeteg munka áll előttünk. Két lábbal a földön kell maradnunk, továbbra is becsülettel kell dolgoznunk, mert az igazán vaskos megmérettetések még csak a közeljövőben várhatóak. Miután játszottunk a fővárosi III. Kerülettel, a felcsúti Puskás Akadémia II. csapatával, illetve a Nagykanizsával már tisztább képet kaphatunk arról, hogy valójában hol tartunk" – jelentette ki Pető Tamás.
 
A veszprémiek szerdán a III. Kerület csapatát fogadják. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC