nb1.hu

Veszprém: fájdalmas intézkedések

Lehet menni dolgozni!

Mint ismert, hétfőn nagyon kemény döntéseket hozott meg az MLSZ, aminek értelmében az NB III 2019-20-as idénye is lezárult. A félbemaradt idény záró táblázata alapján jelölte ki a szövetség a kiesőket és a feljutókat, így a Veszprém, ami a 9. helyen végzett, jövőre is az NB III-ban indulhat, amennyiben tudja vállalni a feltételeket. 
 
A bennmaradás öröme azonban koránt sem felhőtlen, hiszen a bajnokság lezárása komoly gazdasági hatásokkal is jár. A vehir.hu megkereste a klub ügyvezetőjét, Szabó Pétert, aki elmondta a véleményét a zárással kapcsolatban. Emellett arra is kitért a nyilatkozatában, hogy gazdasági szempontból hogyan érinti a veszprémi klubot a döntés:
 
,,Úgy gondolom, hogy az MLSZ felelősségteljesen határozott: amíg a vírus jelen van, addig nem kockáztathatjuk azt, ami a legfontosabb, az egészséget. Ugyanakkor a döntés gazdasági következményeket is von maga után: hiába van élő szerződésünk a játékosainkkal június végéig, azokat kénytelenek leszünk felbontani velük a napokban. Azt javasoltam a labdarúgóinknak, hogy akik tehetik, menjenek el dolgozni, illetve vegyenek igénybe munkanélküli segélyt."
 
Az ügyvezető arra is kitért, hogy az elmúlt időszakban drasztikusan csökkentették a klub minden dolgozójának a fizetését, így a focistákét is. Folynak az egyeztetések a klubnál az előttük álló feladatokról.
 
FRISSÍTÉS:
 
 

Menjenek dolgozni vagy segélyért a focisták – 2. rész

 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC