nb1.hu

Véget ért az NB III: íme a bajnokok, a dobogósok és a kiesők

Parádés teljesítmény a feljutóktól.

 

Vasárnap befejeződött a harmadosztály 2021-22-es szezonja.

 

A három feljutó, a Nyugati csoportot megnyerő Mosonmagyaróvár, a Közép csoportot megnyerő Kozármisleny és a Keleti csoportot megnyerő Kazincbarcika fantasztikusan szerepelt, hiszen az Óvár és a Barcika 100, illetve 101 ponttal zárt, míg a Misleny veretlenül teljesítette az idényt. Mindhárman az NB II-ben folytatják.

 

Nyugaton a BVSC-Zugló, "középen" a Balassagyarmat, míg keleten a DEAC lett a második, míg a bronzérmet a Veszprém, a Dunaújváros, valamint a BKV Előre játékosainak a nyakába akasztották.

 

Tizenkét csapat (csoportonként négy-négy) esett ki, ők maximum abban reménykedhetnek, hogy valaki nem vállalja az indulást a következő szezonra, de erre jelenleg kevés az esély, ráadásul a megyei bajnokok már tűkön ülve várják az osztályozós párharcokat. Ezek alapján tehát nem találkozhatunk jövőre a Komárommal, a Sopronnal, a Gárdonnyal és az Andráshidával (Nyugati csoport), a Moháccsal, a Dabas-Gyónnal, a Rákosmentével és a Gerjennel (Közép csoport), valamint a Salgótarjánnal, a Hidasnémetivel, a Tállyával és a Törökszentmiklóssal (Keleti csoport) sem.

 

Természetesen amint kialakul a további program (akár az osztályozókat tekintve), arról is hírrel leszünk.

 

A Keleti csoport végeredménye a linkre kattintva érhető el

 

A Közép csoport végeredménye a linkre kattintva érhető el.

 

A Nyugati csoport végeredménye a linkre kattintva érhető el

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC