nb1.hu

Varázslat az első fordulóból: négy gól és egy gólpassz

Méghozzá egy fiatal csatártól.

Fantasztikus rajtot vett a Körösladány együttese az NB III Közép csoportjában. A Békés megyeiek a Majos együttesét látták vendégül az első fordulóban, a találkozó pedig a hazaiak 5-1-es sikerével zárult. A fölényes diadalból oroszlánrészt vállalt Ilyés Tamás, aki négy gólja mellett egy gólpasszal vétette észre magát.
 
Nézzük, a Körösladány hivatalos weboldala hogyan számolt be Ilyés parádéjáról:
 
9. perc: A vendégek hoztak össze igen korán egy büntetőt, melyet Ilyés T. magabiztosan értékesített. (1-0)
 
17. perc: Ilyés T. tette középre a kapu elé a labdát, Széles B. mögött Papp Zs. érkezett, de a védő a saját kapujába juttatta a labdát. (2-0)
 
59. perc: A fordulás után a mezőnyfölényünk érett góllá, Ilyés szerezte meg saját maga második, csapata harmadik találatát. (3-1)
 
83. perc: A csereként beálló Kisari játszotta meg a középen érkező Ilyést, aki becsúszva érte el a labdát és továbbította a majosi kapuba. (4-1)
 
91. perc: Zelenyánszki remek passzából Ilyés lépett ki a védők mellett, majd kilőtte a hosszú sarkot, ezzel beállítva a végeredményt. (5-1)
 
Ilyés a nyáron csatlakozott a körösladányi alakulathoz, a 22 éves játékost a Békéscsaba adta kölcsön. A futballista NB II-es rutinnal is rendelkezik, az előző idényben például hét másodosztályú bajnokin jutott szóhoz az Előrében. 
 
A Körösladány a hétvégén a Monor otthonában vendégeskedik. Kíváncsian várjuk, Ilyés Tamás ezúttal milyen teljesítményre lesz képes.
 
EMLÉKEZTETŐ:
 
Körösladányi MSK–Majosi SE 5–1 (2–1)
Körösladányi MSK: Nagy B. – Krajcsó K., Papp Zs. (Kisari T. a 76′), Zelenyánszki L., Szántó M., Prasler, Ilyés T., Mácsai L. (Knyihár D. a 84′), Vincze D., Pusztai A. (Ruzsa Z. az 58′), Burai D. Vezetőedző: Fodor Sándor.
Majosi SE: Steinbach G. – Kovács G., Ledneczki G., Kugli Á., Széles B. (Szeiler A. a 26′), Hoch A., Lizák P. (Tamás B. a 61′), Kovács E., Petrovics T. (Vituska N. a 66′), Pál A., Bognár S. Vezetőedző: Tihanyvári László.
Gólszerzők: Ilyés T. (11-esből) a 9., az 59., a 83., a 91., Széles B. (ög.) a 17. ill. Lizák P. (11-esből) a 45. percben.
Sárga lapok: Nagy B. a 36., Burai D. a 85. ill. Kugli Á. a 21. és Hoch A. az 55. percben.
Kiállítva: Ledneczki G. (Majos) a 82. percben.
 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC