nb1.hu

Változások a Tiszaújvárosnál, igazolt a Csorna, érkezők Jászberényben

Hivatalos bejelentések.

 

A TISZÚJVÁROS ÖSSZEFOGLALÓJA AZ ÁTIGAZOLÁSOKRÓL:

 

"Érkezett: Tóth Csaba (visszatért), Tóth Borisz (DVTK), Sebestyén Dávid (MVSC), Illés Dávid (up), Páll Zsombor (III.ker), Kundrák Adrián (Puskás Akadémia U17), Kiss Bence (Tállya)

Próbajátékon: Galla Patrik

Távozott: Vasilijevic N. (Füzesgyarmat), Benke N. (Cigánd), Bartusz D. (Haladás), Gottfried D. (Ausztria), Herceg P. (?), Pap Zs. (Karcag)"

 

A JÁSZBERÉNY JELENTÉSE:

 

"A hétvégi, Tószeg ellen 9-1-re megnyert találkozón két olyan próbajátékos is pályára lépett sorainkban, akik elnyerték szakmai stábunk tetszését.

 

A 23 éves, a Videoton, illetve a Nyíregyháza utánpótlásában nevelkedő, az elmúlt években Egerben, Putnokon és Balassagyarmaton megforduló középpályással, Kis Gergővel, illetve a 19 éves belső védővel, Perevuznik Makszimmal már tárgyalóasztalhoz is ültünk és közel állunk a megegyezéshez. Utóbbi öt évet töltött el a Debreceni Labdarúgó Akadémián, a tavaszi idényben pedig a Kisvárda II gárdáját erősítette. A Tószeg elleni szombati felkészülési meccsen védő létére két gólt is szerzett.

 

Csapatunk legközelebb szerdán 18.30-kor Jászfényszarun lép pályára."

 

A CSORNA JELENTÉSEI:

 

"Molnár Máté hét év elteltével tért vissza hozzánk Csornára. A 20 éves védő tavaly Pápán 17-szer kezdőként jutott szóhoz, míg 10 alkalommal csereként számítottak rá a harmadosztályban. A védő emellett három mérkőzésen szintén csereként kapott lehetőséget a MOL Magyar Kupában.

 

„Én is Pápán szerepeltem az elmúlt évadban, de az ott kialakult helyzet miatt váltani szerettem volna és a Csorna feljutása jó lehetőség volt, hogy még több rutint szerezzek az osztályban. Ez is a célom, hogy minél több lehetőséghez jussak és meghatározó játékosa legyek a csapatnak. A védelem bármely pontján tudom segíteni a csapatot, erősségem az egy-az egy elleni játék és a támadások hátulról történő felépítése” – mondta.

 

Máté hozzátette: az osztályban szerzett eddigi tapasztalatai alapján agresszív játékkal ő és csapata is sikeres lehet a következő szezonban.

 

Köszöntünk Máté újra Csornán és sok sikert kívánunk a következő évadra!

 

Hajrá CSSE!

 

NÉVJEGY

Név: Molnár Máté Ferenc

Születési hely, idő: Csorna, 2002.01.31.

Poszt: védő

Korábbi csapatai: Csornai SE, ETO Akadémia, Pápai Perutz"

 

"A 22 éves Tóth Adrián számít a legrutinosabbnak visszatérőink közül. A középpályás az elmúlt négy évben kulcsembere volt a megyei élvonalból feljutó SC Sopronnak, ahol a legutóbbi két szezonban is kirobbanthatatlan volt a kezdőcsapatból: 60 mérkőzésen lépett pályára az NB III-ban és 4-szer a MOL Magyar Kupában.

 

„Az előző évadban Sopronban szerepeltem, ahol ilyen-olyan okok miatt sajnos nem sikerült kiharcolnunk a bennmaradást. Ekkor érkezett a megkeresés, hogy szívesen látnának Csornán. Szívesen jöttem vissza, hiszen régebben gyerekkoromban itt kezdtem focizni” – mesélte Tóth Adrián, aki kreativitását, technikai megoldásait és gyors passzait emelte ki, mint erőssége.

 

„Szeretnék gólokkal és gólpasszokkal segíteni a csapatnak és minél sikeresebben zárni a szezont itt Csornán. Jó lenne az élmezőnyben végezni és szeretném, ha felfigyelnének rám” – fogalmazott.

 

Köszöntünk Adrián újra Csornán és sok sikert kívánunk a következő évadra!

 

Hajrá CSSE!

 

NÉVJEGY

Név: Tóth Adrián Bence

Születési hely, idő: Csorna, 2000.06.30.

Poszt: középpályás

Korábbi csapatai: Csornai SE, ETO FC Győr, SC Sopron"

 

"A 19 éves Kantó Zsombor a 2015/16-os szezon végén került Csornáról az ETO akadémiájára, ahol korosztályos bajnokságot és megyei I. osztályt is nyert, emellett bemutatkozhatott az NB III-ban.

 

„Mint mindenki, én is mezőnyben kezdtem, aztán egy gyerekkori edzőmeccsen valaki hiányzott, így kerültem a kapuba. Olyan jól ment a védés, hogy végül ott ragadtam – kezdte Kantó Zsombor, akinek édesapja is védte korábban a Csorna kapuját. – Viszem tovább a családi <<üzletet>>, de mondhatjuk, hogy már meg is előztem aput, mert én már tizenhét évesen megyei bajnokságot nyertem” – tette hozzá viccesen.

 

„Ha nem láttam volna az előrelépés lehetőségét, nem térek haza. Szeretnék beépülni a csapatba és minél több játékperchez jutni a bajnokságban. Kifejezett erősségemnek tartom a lábbal való játékomat, a hátulról történő építkezést a csapatjátékban és a rövid passzokat. A modern stílusú labdarúgást kedvelem és ezt a fajta kapust szeretném megtestesíteni” – mondta.

 

Köszöntünk Zsombor újra Csornán és sok sikert kívánunk a következő évadra!

 

Hajrá CSSE!

 

NÉVJEGY

Név: Kantó Zsombor

Születési hely, idő: Csorna, 2003.06.03.

Poszt: kapus

Korábbi csapatai: Csornai SE, ETO Akadémia"

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC