nb1.hu

Újpest: fókuszban a próbajátékosok

Két hét múlva kész lehet a keret.

ÍME, AZ ÚJPEST BEJELENTÉSE:
 
"Elkezdődik a felkészülés a Tábor utcában is
Több szempontból is sikeres ősz áll a fiatalok sorát szerepeltető második együttesünk mögött, de hosszú tavaszi szezon vár rájuk, így a mai napon ők is elkezdték az előkészületeket a 2021-22-es évad második felére. Mundi Viktort, a srácok vezetőedzőjét kérdeztük a következő hetek programjáról:
 
„Február 13-án már kezdődik a bajnokság és egy öthetes felkészülést terveztünk be, ezért kezdtünk ilyen korán. Sok edzőmérkőzést szeretnénk megvívni, mindenképpen legalább NB III-as vagy esetleg még magasabb osztályban szereplő együttesekkel, de ezeknek a konkretizálása még folyamatban van. Több futballista is érkezik hozzánk próbajátékra, ma már is voltak néhányan, azonban igyekszünk minél hamarabb véglegesíteni a keretet. Reményeim szerint két hét múlva már tudni fogjuk, kivel számolunk az elkövetkezendő időszakban.”
 
Hogy mennyire egyből a közepébe vágnak a fiúk, azt mi sem bizonyítja jobban, minthogy szombaton, azaz január 8-án 11 órától már össze is csapnak a Balassagyarmati VSE csapatával hazai környezetben, a Tábor utcai sportkomplexumunkban."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC