nb1.hu

Új edző és új metodika Nagykanizsán

Nem lesz nagy mozgás a játékoskeretben.

 
Elkezdte a felkészülést a tavaszi küzdelmekre az FC Nagykanizsa is, mégpedig az új vezetőedző Koller Zoltán irányításával, aki a még decemberben vette át a távozó Barna László munkáját.
 
A nagykanizsai klubnál játékosként is szereplő, majd utánpótlás, illetve felnőtt szinten is edzősködő Kollert biztosan nem kell körbevezetni a klubházban.
 
A vezetőedző a zaol.hu-nak jelentette ki mindjárt a felkészülés elején, hogy más irányba menne tovább a csapattal, mint ahogy az elmúlt másfél év telt Kanizsán:
 
"Próbálunk más utat bejárni, más módszertant meghonosítani, ami alatt értem azt is, hogy nem kimondottan az lesz a metodika, hogy az első heteket iszonyatosan megnyom­juk, aztán visszaveszünk a baj­nokság tavaszi rajtja előtt. Persze az említetteknek is fontos szerepe lesz, de a technikai, fizikális, illetve taktikai fejlesztés területén is igyekszünk minél több hasznos elképzelést átadni játékosainknak."
 
A szakvezető legfontosabb feladatának egyelőre azt tartja, hogy megismerje csapata tagjait, hiszen korábban csak Béli Milánnal dolgozott együtt, de sok meccsét látta az NB III Nyugati-csoportjában szereplő együttesnek.
 
A szakvezető azt is elmondta, hogy egyáltalán nem várható nagy mozgás a játékoskeretben, csupán egy-két érkező lehetséges.
 
A piros-kékek január 31-én vívják első edzőmeccsüket a Szentlőrinc otthonában, ezt további öt mérkőzés követi, nem meglepő módon, horvát és szlovén csapatok ellen is. Az NB III-as küzdelmeket pedig március 8-án, a Puskás Akadémia második csapata ellen kezdik.
 
Az FC Nagykanizsa az NB III Nyugati-csoportjának ötödik helyén telel, de nincs elérhetetlen távolságra a dobogó sem.
 
Az új szakvezető számára nem is lehet más a cél, mint oda felkapaszkodni a kanizsai gárdával.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC