nb1.hu

U-válogatott kapus érkezett a Sényőhöz, igazolt a Bicske, teljes a Karcag kerete

Hivatalos bejelentések.

 

A NYÍREGYHÁZA JELENTÉSE:

 

"A szemfülesebb szurkolók már a Szpari II – Sényő edzőmérkőzésen kiszúrhatták, hogy Szondi Levente nem a megszokott kispadon ült. Azóta megszületett a megállapodás is, hogy a 16 éves kapus a következő szezont Sényőn kezdi. A korosztályos válogatott hálóőrt egy évre kölcsönadja a Nyíregyháza az NB-III-as csapatnak."

 

A BICSKE JELENTÉSEI:

 

"Aláírta szerződését Bicskén a 20 esztendős bal oldali támadó Kovács Péter, aki az FC Dabastól érkezett. Az elmúlt idényben az NB III Közép csoportjában 35 mérkőzésen lépett pályára és 5 gólt szerzett. Péter a futball mellett edzőként is dolgozni fog az U7-es csapat mellett. Üdvözöljük  a BTC-nél!

 

Kék-sárgában folytatja a 19 esztendős baloldali védő Száhl Péter is! A Kovács Péterhez hasonlóan kecskeméti nevelésű labdarúgó megfordult a Ferencvárosnál is, majd kezdőként játszott végig szinte két teljes NB III-as idényt előbb a Dabas-Gyón, majd az Erzsébeti SMTK színeiben. Üdvözöljük és sok sikert kívánunk neki is Bicskén!

 

Hivatalosan is a BTC szakmai stábjának tagja Popovchich Krisztián. Erőnléti edzőként nem csak a felnőtteknél, hanem az utánpótlásban is felel azért, hogy minden játékosunk végig bírja a 90 perceket. Jó munkát kívánunk!

 

Szombaton meghosszabbította szerződését Pásztor József is! Az új idényben utánpótlás szakmai vezetőként fog tevékenykedni, valamint ő lesz a BTC társadalmi kapcsolatok fejlesztéséért felelős munkacsoportjának a vezetője is, bevonva több fiatal bicskei labdarúgót is a csoport tevékenységébe. Tevékenységéhez sok sikert kívánunk!

 

Hivatalosan is csatlakozott a Bicskei TC keretéhez a 20 esztendős kapus, Illés Bence Máté. Fiatal kora ellenére több mint 400 tétmérkőzésen szerepelt már, Bicskére az 1908 SZAC Budapest csapatától érkezett, ahol az elmúlt 3 évben kezdő kapusként gyakorlatilag végigvédte a BLASZ I. osztályú (a megyei I. osztállyal azonos szint) SZAC mérkőzéseit. A hagyományosan kiemelkedően teljesítő bicskei kapusok sorába lépve sok sikert kívánunk Bencének is!"

 

A KARCAG JELENTÉSE:

 

"NB III Keleti csoportban nevezett Karcagi SE felnőtt férficsapat teljes keretnévsora a következő:

 

mezőnyjátékosok:

Ballók Bence

Barna Béla Dávid

Borbély Zsombor

Éles Zoltán

Gyönyörű Gergő

Hussein Shadi

Juhász Martin

Kuti Krisztián

Maruscsák Jan

Máté János

Misák Sándor

Nagy Norbert – Szidi

Nagy Zoltán

Oláh Norbert

Pap Zsolt

Szabó Mátyás Lajos

Szentannai Zoltán

Tóth Márk

Virág Ákos Márk
 

kapusok:

Belényesi László

Fedinisinec Esuárd

Csúri Bence Csaba
 

fiatal kerettagok:

Balajti Tamás

Ballók Viktor

Miterkó Bence

Pintér Viktor

Potornai Ádám Bálint

Tóth Gábor
 

vezetőedző:

Igor Bogdanovic"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC