nb1.hu

Tudják, mi történik a pécsiekkel, de azért rúgtak nekik ötöt

600 néző volt az edzőmeccsen!

Íme, a mislenyi beszámoló:
 
"Kozármisleny FC – PMFC 5-0 (3-0)
Kozármisleny, 600 néző
Kozármisleny FC: Ipacs (Molnár P. 63.) – Kiss M. (Fiáth 63.), Fekete, Racskó (Sarfenstein 80.), Kocsis – Tóth Márk (Turi 63., Menyhei 69.), Rácz (Horvát G. 63.) – Beke (Tóth Marcell 39.), Wittrédi (Grabarics 63.), Márkvárt (Kovács K. 80.) – Nicsenko
PMFC 1. félidő: Somogyi – Németh Á., Pinczés, Barjac, Juhász – Koller, Szellák – Kálmán, Jerkovic, Fujsz – Péter B.
2. félidő: Somogyi (Kovács B. 70.) – Jalkovszki, Csendes, Győrfi, Bischoff – Varró (Kiss K. 70.), Mogyorósi – Kugli, Keresztes, Udvardi – Rácz E.
Gólszerzők: Márkvárt 4., Beke 30., Wittrédi 45., Udvardi (öngól) 62., Nicsenko 75. percben.
 
Az újjáalakuló PMFC együttesét fogadta a nyáron megerősödő NB III-as labdarúgócsapatunk.
 
A pécsiek a héten kezdték a felkészülést így lemaradásban vannak a felkészülést illetően, ahogy edzőjük Sárai György elmondta, még hetekre lesz szükség, hogy behozzák ezt a lemaradást.
 
Eközben csapatunk végigedzette az 5 hetes felkészülést és minden a tervezett menetrend szerint halad a jövő hétvégén szombaton kezdődő NB III-as bajnoki nyitány előtt, ahol a Szekszárd együttesét fogadjuk majd!
 

null

null

Jól kezdődött a találkozó, a 4. percben Beke szép beadása után Márkvárt közelről lőtt a pécsi kapuba. 1-0.
 
A 30. percben Márkvárt kapott kiugratást, melynek végén szépen passzolt középre, Beke 9 méterről ballal a jobb felső sarokba lőtt. 2-0.
 
A 45. percben 18 méterről Wittrédi végezhetett el szabadrúgást, lövése után bal felső sarokba rezdült meg a háló. 3-0.
 
A szünetben a PMFC teljes sort cserélt, így “éles” körülmények között volt lehetőség tesztelni a jelenlegi próbajátékosokat.
 
A 62. percben Wittrédi szöglete után Racskó csúsztatott, majd Udvardiról pattant a labda a gólvonalon túlra. 4-0.
 
A 75. percben Tóth Marcell szép előkészítését követően Nicsenko 4 méterről továbbított a piros-feketék kapujába. 5-0.
 

A várakozásoknak megfelelően alakult a találkozó, de ahhoz képest, hogy a pécsiek a héten kezdték a felkészülésüket, nem keltettek rossz benyomást, az első félidő elején még helyzetekig is eljutottak, miközben összeszokottságról szó sem lehetett.
 
A találkozó elejétől érződött, hogy csapatunk jobb játékerőt képvisel és azt is tudjuk, hogy mit élnek át a pécsiek jelenleg, tavaly nyáron mi is hasonló nehézségek közepette építettünk egy teljesen új csapatot.
 
A találkozó végeredményéből messzemenő következtetéseket nem szabad levonni, továbbra is alázatosan kell dolgozni, hiszen jövő hétvégén már tétmérkőzésen mérettetik meg Németh Zsolt alakulata, amely az idei évben lényegesen előrébb szeretne végezni a bajnokságban."
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC