nb1.hu

Tiszaújváros: bejelentették az új vezetőedzőt és két érkezőt is

Méghozzá hivatalosan

A TISZAÚJVÁROS BEJELENTÉSE A VEZETŐEDZŐRŐL:
 
,,A bajnokság utolsó mérkőzésén és az azt követő banketten is megköszönte az elmúlt 5 év munkáját a klub és városvezetés is a távozó Gerliczki Máté vezetőedzőnek, hiszen közös megegyezéssel nem folytatódik az együttműködés, melynek következménye, hogy a klub új edzőt kellett megbízzon a felkészülés megkezdéséig.
 
Sok időre nem volt szükség, a jelöltek meghallgatása után a döntés megszületett: Uray Attila az új vezetőedző. 
 
Attila egy nagyon elkötelezett és munkamániás edző, akinek PRO licenszes edzői végzettsége, 20 éves edzői, azon belül is több éves NB III-as tapasztalata mellett több pedagógusi diplomája is van és az elvégzett munkában való hite a távozó Gerliczki Máté mentalistához nagyon hasonló. A döntés mellett szólt az is, hogy mindenképpen a jelenlegi szakmai stábbal közösen képzeli el a munkát, vagyis Molnár Zoltán kapus és másodedző mellett Dajka László erőnléti edző és Fodor Péter technikai vezető is marad a klub alkalmazásában.
 
Edzői filozófiája
 
Kizárólag az elvégzett munkában, annak minőségében és szakszerűségében hisz.
Jellemző rá, hogy inkább többet tesz egy adott cél eléréséért, mint kevesebbet. Lelkiismeretesen nagy alázattal végzi a munkáját. 
 
Saját magával szemben önmaga a legnagyobb kritikusa. Határozott, céltudatos, de az építő jellegű kritikát megfontolja, kikéri és elfogadja a kollégái véleményét, kommunikációs készsége jó. Csapatainál mindig a maximális szervezettségre és fegyelemezettségre törekszik. 
 
A védekezési taktika betartásában nincs alku: minden játékosnak egyénileg és a csapatrészekben is meghatározott feladata van. 
 
A támadások felépítését a gólvonalról egészen az ellenfél tizenhatos vonaláig szervezi meg, az ellenfél tizenhatosán belül is vannak alapelvek, de itt már a játékosok jó döntése a legfontosabb, vagyis megadja a játékosok egyéni kibontakozásának a lehetőségét – meghatározott keretek között.
Csapata taktikáját mindig a keret adottságához és az aktuális ellenfélhez igazítja.
Gondolkodó intelligens játékosokkal a gyors és sok érintős, pozíciós játékot kedveli. 
 
A mai napig rendszeresen sportol, maximális energiabefektetéssel, hozzáállással és alázattal, így csak ezt a mentalitást tudja elfogadni a játékosaitól is.
 
Pályafutása
Tállya KSE vezetőedző 2017-2020
Miskolci Vénus vezetőedző 2017-2018
Felsőtárkány vezetőedző 2015-2016
Diósgyőri VTK utánpótlás edző 2007-2014
Szerencs utánpótlás edző 2000-2008
Mád FC labdarúgó 2000-2008
 
Végzettsége
MLSZ Pro licensz 2010
BME Közoktatás vezetői szakvizsga 2007
Semmelweis Tudományegyetem Testnevelő Tanár 2004
Eszterházy Károly Főiskola Testnevelő Tanár 2002
 
Gratulálunk a kinevezéshez – jó egészséget és sok sikert kívánunk! 
 
Hajrá Újváros!"
 
A TISZAÚJVÁROS BEJELENTÉSE BARTUSZ DÁNIELRŐL:
 
,,Csak a napokban fejeződött be a bajnokság, érkezett Uray Attila, mint új vezetőedző, s már friss igazolás is van Tiszaújvárosban.
 
Bartusz Dániel, 21 éves igazi center, aki szerbiai magyarként az Újpestben nevelkedett, majd NB III-ban Egerben és Gyöngyösön két szezon alatt 47 mérkőzésen összesen 13 gólt szerzett. Gyors, erőszakos és gólerős csatár, akinek bőven van még ideje bizonyítani rátermettségét, akár magasabb osztályban is.
 
Köszöntjük és sok sikert kívánunk neki új csapatában! 
 
Hajrá Újváros!"
 
A TISZAÚJVÁROS BEJELENTÉSE GÖNCZI SÁNDORRÓL:
 
,,A stadion és edzőpályák is kisebb felújításon esnek át a napokban, hogy a felkészülésre még tökéletesebb feltételek várják majd a csapatokat és az érkező játékosokat, akik sorában a következő Gönczi Sándor. 
 
A tizennégy éve Diósgyőrben edződő 20 éves védekező középpályás nagy teherbírású, kemény és kitartó, biztos pontja volt a 9. helyen végzett DVTK II-nek, s már alig várja, hogy elkezdődjön a felkészülés Tiszaújvárosban. 
 
Köszöntjük és sok sikert kívánunk neki új csapatában! 
 
Hajrá Újváros!"
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC