nb1.hu

Tiszafüred: három távozó, egy érkező

Hivatalos bejelentések.

A TISZAFÜRED BEJELENTÉSE A TÁVOZÓKRÓL:
 
,,Bár még téli szabadságukat töltik játékosaink, a színfalak mögött azért már javában zajlanak az események. Ahogy az ilyentájt mindig aktuális, a klubvezetők a keret megerősítésén fáradoznak, miközben ez azzal is jár, hogy néhány játékostól el is kell köszönni …
 
Nincs ez másként csapatunknál sem. Bár csak január 11-én kezdődik a felkészülés, már most biztos, hogy lesznek (vannak) távozók és természetesen érkezők is. Ezekről – amint biztossá válik a hír -, illetve a riválisainkat érintő átigazolásokról folyamatosan beszámolunk szurkolóinknak. Akkor kezdjük a távozókkal.
 
Csikós Lajos a nyáron Kisújszállásról érkezett Tiszafüredre, ám munkahelyi elfoglaltsága megakadályozta abban, hogy meghatározó tagja legyen csapatunknak. Mindössze négy alkalommal volt a kezdőtizenegy tagja, s hétszer csereként lépett pályára. Most úgy döntött, hogy a több játék reményében távozni szeretne, s ehhez mi hozzájárultunk – tájékoztatta honlapunkat csapatunk vezetőedzője, Dorcsák Zoltán.
Információink szerint a megyei I. osztályú Törökszentmiklós lehet Csikós Lajos következő csapata.
 
Rajta kívül két játékos távozása biztos még a télen. A 25 éves, a nyáron az RKSK-tól érkezett Szántó Gergőre, illetve a 22 éves, 2020 nyarán a Dunaferrtől igazolt Haász Tamásra nem számít a tavasszal klubunk.
 
Mindhárom távozó játékosnak sok sikert kívánunk további pályafutásához!"
 
ÍME, A TISZAFÜRED BEJELENTÉSE AZ ÉRKEZŐRŐL:
 
,,Ahogy ígértük, igyekszünk folyamatosan tájékoztatni szurkolóinkat a keretünket érintő változásokról. Tegnap három távozó játékosról (Csikós Lajos, Szántó Gergő, Haász Tamás) számoltunk be, ma pedig az első új szerzemény érkezéséről adhatunk hírt.
 
.A 35 éves védő, Fehér Zsolt az előző, csonka bajnokságot már csapatunknál töltötte, tagja volt a megyei I. osztályban bajnoki címet szerzett gárdának. A nyáron Békéscsabára távozott – 2015-18 között már szerepelt a lila-fehéreknél -, ám most sikerült újra megszereznünk.
 
Fehér Zsolt a Fehérvár színeiben mutatkozott be az NB I-ben, majd a Lombard Pápa után hat éven keresztül kirobbanthatatlan tagja volt a Siófok együttesének. Ezt követően három bajnokságot húzott le a Viharsarokban, mielőtt visszatért a Balaton-partiakhoz.
 
A rutinos játékostól azt várjuk, hogy Mészáros Norbert mellett stabilitást adjon védelmünknek a tavaszi szezonban."
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC