nb1.hu

Tiszafüred: a vártnál hamarabb visszatérhet a karmester

Hivatalos bejelentés.

ÍME, A TISZAFÜRED HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
,,Mikor a bajnokság tizenötödik fordulójában, a BKV Előre ellen 2-0-ra megnyert találkozó első félidejében súlyosan megsérült csapatunk karmestere, az egyre jobb formában futballozó Nagy Olivér – az első gólt ő szerezte a veretlen fővárosiak ellen -, biztosak voltunk benne, az idei pontvadászatban már nem léphet pályára középpályásunk.
 
Az orvosi vizsgálatok, majd az MRI-felvételek is megerősítették az elsődleges gyanút, miszerint keresztszalag-szakadást szenvedett játékosunk.
 
Nos Olivért annak rendje és módja szerint “beütemezték” műtétre. Mikor azonban felnyitották a térdét, kiderült, hogy mégsem szakadt el a szalag. Csupán egy hámréteg “csúszott” be a felvételen a keresztszalag elé, emiatt tűnt úgy a felvételen, mintha hiányozna egy rész a szalag folytonosságából. A műtét során a porcfelszínt letakarították, de komolyabb beavatkozásra ezek után nem került sor.
 
,,Legnagyobb örömünkre Olivér a héten elkezdte a futóedzéseket, s ha minden jól megy, reményeink szerint március vége felé visszatérhet a pályára" – felelte honlapunk érdeklődésére vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán.
 
Az biztos, az élvonalban is éveket eltöltő Nagy Olivérrel kiegészülve lényegesen ütőképesebb csapatunk, bízunk benne, mihamarabb ismét a pályán köszönthetjük!"
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC