nb1.hu

Távozott csapatától a Puskás Akadémia egykori játékosa

NB I-es rutinnal is rendelkezik a futballista.

Harsányi Zoltán a HLSZ adatbankja szerint 47 NB I-es meccsen lépett pályára, a fellépései során 5 alkalommal köszönt be. A rutinos játékos korábban többek között a Pécsben, a Puskás Akadémiában, a Mezőkövesdben és a Szpariban is megfordult.
 
Harsányi legutóbbi klubja az NB III Keleti csoportjában szereplő Tiszafüred volt. A Tiszafüred elnöke a klub hivatalos weboldalának elmondta, hogy Harsányi szerződését közös megegyezéssel felbontották. A nyilatkozatában Ábrahám Tamás az átigazolási tervekről is beszélt:
 
"Ahogy arról az őszi szezon végeztével Dorcsák Zoltán vezetőedző már beszélt, mind minőségében, mind létszámában meg kell erősíteni keretünket. Az ünnepek alatt is folyamatosan kapcsolatban voltunk kiszemeltjeinkkel, akik közül néhányan már a felkészülés első napjától velünk edzenek. Amíg azonban nem jutunk konkrét egyezségre velük, amíg nem igazoljuk át őket, neveket nem szeretnék mondani. A kapus poszt kivételével valamennyi csapatrészbe szeretnénk új játékost szerződtetni. Ami viszont biztos, az őszi szezon végét sérülés miatt kihagyó és hosszabb felépülés elé néző Harsányi Zoltán közös megegyezéssel távozik Tiszafüredről" – fogalmazott Ábrahám Tamás.
 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC