nb1.hu

Távozókat jelentett be a Győr, erősített a bajnokesélyes

Középpályással állapodott meg a Tiszafüred.

GYŐR:
 
"Csapatunk december 31-vel szerződést bontott két játékossal, az egyaránt a harmadosztályban szereplő ETO Akadémia keretéhez tartozó Acsádi Bence és Márton Adrián máshol folytatja pályafutását. Sok sikert kívánunk nekik a jövőben!"
 
TISZAFÜRED:
 
"Miként korábban is jeleztük, a színfalak mögött a téli szünet idején is javában zajlottak a keretünk megerősítését célzó tárgyalások. Az első csütörtök estére sikerrel is zárult.
 
Mindenben megegyeztünk Bódis Istvánnal, aki már a tegnapi edzésen azonnal bekapcsolódott a felkészülésbe – tájékoztatta honlapunkat szakosztályunk elnöke, Ábrahám Tamás.
 
A 24 éves középpályás Nyíregyházán nevelkedett, majd négy évet töltött Balmazújvárosban, ahol előbb az NB II-ben, majd az élvonalbeli bajnokságban is bemutatkozott. Az elmúlt fél évet Hajdúszoboszlón töltötte, az őszi idényben 16 bajnoki és egy Magyar Kupa-meccsen lépett pályára."
 
KOZÁRMISLENY:
 
"A másodosztályból igazolt támadót együttesünk. A korábbi U17-es válogatott kerettag csatár, Tóth Zoltán a BFC Siófok együttesétől érkezett a HR-Rent Kozármislenyhez.
 
Tóth Zoltán neve ismerős lehet a mislenyi focirajongóknak, hiszen a 21 éves játékos tavaly még az Iváncsa színeiben rúgta a gólokat. Az NB III. Közép-csoport bajnokcsapatának stabil kezdőjátékosaként a legutóbbi idényben összesen 35 találkozón lépett pályára és 8 alkalommal köszönt be az ellenfeleknek. A HR-Rent Kozármisleny ellen ugyan egyik meccsen sem sikerült neki a gólszerzés, de mindkét találkozón látszott, hogy képzett és gólveszélyes támadó.
 
A szezon végén az Iváncsa ugyan nem vállalta a másodosztályt, Tóth Zoltán azonban igen, hiszen elfogadta a Merkantil Bank Liga stabil középcsapatának, a BFC Siófoknak az ajánlatát. Az ősz azonban nem úgy jött össze a fiatal játékosnak, ahogy tervezte, hiszen mindössze nyolc mérkőzésen léphetett pályára a siófoki gárdában.
 
Tóth Zoltán a Fejér megyei Nagylókon kezdett focizni, tehetségére hamar felfigyelt a számos ismert magyar válogatott és élvonalbeli játékost kinevelő Főnix-Gold FC. Innen egyenes út vezetett az MTK akadémiájára, ahonnan az U17-es válogatott keretbe is sikerült beverekednie magát.
 
Alig múlt 17 éves, amikor bemutatkozhatott az NB III-ban, érdekesség, hogy az MTK II. tiszafüredi meccsén pont azt a Szabó Dominikot váltotta a pályán, aki jelenleg csapatunk egyik erőssége. Első felnőtt góljára sem kellett sokat várni, 7 fordulóval később Tóth Zoltán találatával sikerült csapatának szépíteni a Nyírbátor elleni összecsapáson.
 
Az MTK aztán kölcsönadta előbb Lendvára, majd nem sokkal később Iváncsára. Onnan igazolt tavaly Siófokra, most pedig Kozármislenybe."
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC