nb1.hu

Távozik a sikeredző

Puskás Akadémiát, a Diósgyőrt és a Honvédot is kiejtették.

Íme, a Kozármisleny bejelentése:
 
Németh Zsolt hosszú évek óta dolgozik edzőként Kozármislenyben.
 
"2013 őszén az NB II-ben szereplő első csapatnál 2 alkalommal volt megbízott vezetőedző, majd tavasszal az együttes másodedzője lett. Még ugyanebben a szezonban U21-es NB II-es bajnoki címet szerzett utánpótláscsapatával.
 
2014 nyarától vezetőedzőként ő készítette fel az NB III-as felnőtt együttest. A 2015/2016-os bajnoki évben hatalmas fölénnyel bajnokságot nyert a harmadik vonalban, ebben a szezonban voltunk részesei a szenzációs Magyar Kupa-menetelésnek, a csapat történelmi tettet végrehajtva bejutott a legjobb 8 közé a kupasorozatban, 4 magasabb osztályú együttest, köztük 3 NB I-es csapatot (Puskás Akadémia, Diósgyőr, Bp. Honvéd) búcsúztatott az MK-ból!
 
A feljutás után, az NB II-ben is Németh Zsolt irányította a HR-Rent Kozármislenyt.
 
A 2017-es NB II-es búcsút követően nyáron ismét az NB III-ban szereplő együttes edzője lett. A csapattal szép eredményt ért el, hiszen benntartotta a sokak által kiesőnek vélt társaságot. Az idei évad azonban már nem úgy alakult, ahogy Ő, vagy a klub azt eltervezte.
 
A mai labdarúgásban nagyon ritka, hogy valaki ilyen hosszú ideig legyen ugyanannak a klubnak az alkalmazásában, hiszen időnként szükség van változásra, új impulzusokra.
 
Zsolt nyitott az új kihívásokra, reméljük, hogy sikerül megtalálnia a számításait és „A” licences edzőként az NB-s bajnokságok vérkeringésében tud maradni, ahol további tapasztalatokat gyűjt majd és új sikereket érhet el.
 
Bízunk benne, hogy Németh Zsolt és a Kozármisleny FC útjai nem végleg válnak el egymástól!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC