nb1.hu

Tartalékosan utazhat az éllovas Salgótarjánba

Nyíregyháza – Mátyus szerint van, akit lehetetlen pótolni.

A 27. fordulót rendezik a hétvégén. A Nyíregyháza Spartacus idegenben játszik a Somos SE ellen. Többen is hiányoznak majd a Szpariból.

 

Szécsi Márk hasfalsérülés, Csorba Szabolcs sérv, Igor Zofcák és Szalai Vilmos pedig eltiltás miatt nem szerepelhet szombaton a Somos SE elleni bajnokin. Mohamadou Abdouraman sem egészséges, neki felsőlégúti betegsége van. Mátyus János vezetőedző számára az egyik legnagyobb feladatot Igor Zofcák pótlása jelenti.

 

– Sajnos a legutóbbi mérkőzésen begyűjtötte ötödik sárga lapját, így ő nem játszhat. A pótlása szinte lehetetlen, Igor Zofcák két-három ember helyett is dolgozik a középpályán, mentálisan is erőt ad a többieknek ezért a hiánya érzékeny veszteség számunkra. Kicsit másként játszunk majd, két labdarúgó veszi át a feladatát, igyekszünk úgy átszervezni a csapatot, hogy eredményesek legyünk – mondta Mátyus János vezetőedző.

 

A házigazdánál a 9 gólos Csóka Róbert és a 6 találatnál járó Albert Ádám a két leggólerősebb játékos. A Somos SE kedden az NB-II-es Vác ellen játszott felkészülési meccset, és 2-2 lett a végeredmény. A Somos SE – Nyíregyháza Spartacus találkozót Salgótarjánban, a Szojka Ferenc Stadionban rendezik, a belépők 500 Ft-ba kerülnek.

 

 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC