nb1.hu

Szépirodalmi jelentés a Szolnok élre kerüléséről

Így kell szívből tudósítani!

Az olajtv.hu írását változtatás nélkül közöljük:
 
"A tizenegyedik fordulóban a Keleti csoport élére lépett a Szolnoki MÁV FC. Ehhez a miskolci győzelmen túl két rivális botlása is kellett.
 
A DVTK második csapatához szólította a sorsolás vasárnap délután a szolnoki csapatot. Amely nem vitte túlzásba sem az ismerkedést, sem pedig a vendégjoggal párhuzamosan járó illendőséget sem. A 32. percben Annus Árpád jóvoltából ugyanis megszerezte a vezetést. Az előny a második félidő elején elillant, hiszen Mertse Ábel igyekezetét góllal jutalmazták a labdarúgás istenei. Miközben már kezdett felrémleni a (szalon)remi valószínűsége, jött, látott, s győzött Simon Attila, aki szezonbéli tizenegyedik góljával megint a vendégeket vitte közelebb a három pontban kulminálódó boldogsághoz. A tőrt a 72. percben csereként beálló Nádházi Ákos forgatta meg a miskolciakban, hiszen a mérkőzés ráadásában bevitte az utolsó találatot, így 3-1-e nyert a Szolnoki MÁV FC. Az igencsak értékes, Miskolcról hazahozott pontoknak köszönhetően pedig az élre kaptatott a csapat.
 
Az eddig bőven az elvárások rózsaszínű zsinórmértéke fölött teljesítő újonc Sényő ugyanis nem bírt idegenben a Salgótarjánnal. Hosszú távon igazságos a futball, hiszen az SBTC éppen a bajnoki nyitányon a Tiszaligetben nem engedte győzni a MÁV-ot, most pedig az addigi listavezetővel űzött tréfát− ez természetesen nézőpont és humorérzék kérdése. 1-1- lett a végeredmény. Az ugyancsak az élbolyhoz tartozó ESMTK pedig még a Sényőnél is rosszabbul járt, hazai pályán kapott ki 1-0-ra a DEAC-tól. A Jászberény biztosan, 4-2-re győzte le a Tiszaújvárost, így a Keleti csoport élén 1. Szolnoki MÁV FC 25 pont, 2. Sényő 24, 3. ESMTK 23, 4. Jászberényi FC 22 pont.
 
Vasárnap délután fél kettőtől újfent rangadót rendeznek a Tiszaligeti Stadionban, hiszen az élen álló MÁV a harmadik ESMTK-t fogadja."
 
 
 
 
 
 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC