nb1.hu

Szekszárd: ezért baj, hogy szűk a keret

Dienes Pál értékelt és a jövőbe tekintet.

A Szekszárd ősszel nem remekelt a bajnokságban, 17 forduló után a 12. helyet foglalják el, 18 pontot gyűjtöttek. Dienes Pál a csapat vezetőedzője a Tolnai Népújságnak adott interjút.
 
Dienes szerint a várakozások alatt szerepeltek, sok sérülés, betegség és eltiltás hátráltatta őket. Jól kezdték a szezont, ám visszaestek. Dienes szerint a játékosaiban van potenciál, az alapozás során is a fejlődésen lesz a hangsúly. Szeretne előrébb lépni a tabellán, ami sikerülhet is, amennyiben hasznosítani tudják az őszi szezonban szerzett tapasztalataikat.
 
A vezetőedző elmondta, így nyilatkozott arról, hogy csak ennyit tudott kihozni a csapatból és mik a tervei tavaszra:
 
,,A Dabas-Gyón a 93. percben egyenlített ellenünk, Dunaharasztiban a hajrában tizenegyest hibáztunk, a Szabadkikötő ellen pedig a legvégén csúszott ki a kezünkből a három pont. De nem mondhatom, hogy ezen múlott, hiszen a Bp. Honvéd II. és a Monor otthonában is kétgólos hátrányból álltunk fel, Kozármislenyben pedig mi szereztünk győztes gólt a 92. percben. Nem szabad elfelejteni, hogy ez egy fiatal csapat, sok a rutintalan futballista, akiknek idő kell még, hogy felvegyék az NB III-as ritmust. Ezért is ingadozik a teljesítményük. Egy jó téli alapozással azonban sokat léphetünk előre, és biztos vagyok benne, hogy az ilyen meccseket, amelyeket most a hajrában elveszítettünk vagy döntetlenre adtunk, tavasszal meg fogjuk nyerni."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC