nb1.hu

Sokba került Limpergeréknek a döntetlen

Az óbudaik örülhettek a végén

NB III, Nyugati csoport, 5. forduló
Érdi VSE–ESK Ménfőcsanak 0–0
Érd, 250 néző.
 
Érdi VSE: Kertész F. – Kalmár (Gera D., 58.), Bozsoki, Csiszár, Németh G. V. (Pintér N., 67.) – Májer, Kónya B., Koós – Pál Sz. (Balogh Á., 78.), Mojzer, Kollega
Vezetőedző: Limperger Zsolt
 
ESK Ménfőcsanak: Ficsór – Németh L., Németh B., Kelemen M., Szalai Cs. – Serfőző B., Kószás, Kerékgyártó, Szilvágyi (Nagy B., 67.), Koncsag (Czanik, 76.) – Vörösbaranyi (Böcskey Zsolt, 76. p.)
Vezetőedző: Weitner Ádám
 
Veretlen maradt a hétvégén az Érd, ám az elsőségüket így is elveszítették a tabellán.
 
Mind a két oldalról nagy helyzetekkel indult a mérkőzés, ám egyik gárda sem tudta ezeket gólra váltani. A kemény kezdés után mintha visszavett volna mindkét csapat a lendületből, de a mezőnyfölény így is a hazaiaknál volt. A gólszegény első félidőt egy ugyanilyen követte, voltak helyzetek itt is, ott is, de gólt nem tudott szerezni egyik csapat sem. A meccs ugyan küzdelmes volt, az Érd ezzel a botlással nem csak a pontokat, de az első helyet is elbukta.
 
Az edzők így nyilatkoztak a mérkőzést követően:
 
Limperger Zsolt(Érd):,,Melczer Vilmos nagyon fontos játékosunk, de az ő hiánya ellenére is nagyon pontatlanok voltunk, ahogy a Fehérvár II ellen is jellemző volt ránk. Voltak olyan periódusok, amikor olyan volt, mintha teniszmeccsen lettünk volna, hálistennek az ellenfél is pontatlan volt, mert ha pontosabban játszik, akkor elvihette volna a három pontot. Ettől függetlenül nekünk is meg voltak a lehetőségeink, volt ez az érdekes szituáció, ami gól lett, de visszafújta a játékvezető. A pontosság és a kreativitás ma nagyon hiányzott a játékunkból."
 
Weitner Ádám(Ménfőcsanak):,,Mostanában mindig van bennem hiányérzet. Tudatosítsuk a dolgokat, az Érd a csoport meghatározó csapata, úgy jöttünk ide, hogy az első öt fordulóban szeretnék mindenkinek játéklehetőséget adni, utána levonjuk a megfelelő konzekvenciát, kire lehet hosszabb távon számítani. Ma egy felforgatott összeállításban léptünk pályára, ahol sok fiatalnak adtam lehetőséget. Ennek tudatában átengedtük a területet az Érdnek – amit nem szoktunk, általában letámadjuk az ellenfelet –, most visszaálltunk és abból próbáltunk futballozni. Az első félidőben volt egy kapufánk és egy százszázalékos helyzetünk, amit nem értek, hogy hagytunk ki, de ez benne van a fociban. A második félidőben is ült a játékunk, végig koncentrált volt a csapat, de nem tudtuk megnyerni a mérkőzést."
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC