nb1.hu

Sokan távoztak a Gárdonytól, próbajátékosok a Dunaújvárosnál

Változott a Tiszafüred programja.

DUNAÚJVÁROS
 
"Egygólos, 4-3-as sikert aratott a Gárdony elleni hazai felkészülési találkozón a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.
 
A pálhalmai Agrospeciál Sporttelepen játszotta a nyári felkészülési időszak első edzőmérkőzését a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely a szintén harmadosztályú Gárdony ellen mérette meg magát ma délelőtt tíz órától. Varga Balázs együttese jól kezdett, Tóth Ákos találatával meg is szerezte a vezetést. A gárdonyiak még az első felvonásban egalizálni tudtak, de Hompót Dániel révén visszavette a vezetést együttesünk, mely a félidei szünet után Novák Zsombor és Kökény Dorián találataival növelte tovább előnyét.
 
Ekkor már szinte teljes kezdőcsapatát lecserélte Varga Balázs, s jobbára a helyi fiatalok, illetve a próbajátékon lévő kaptak lehetőséget, s a véghajrában kicsit szét is esett a mieink védekezése, így a vendégek két gólt is szereztek az utolsó negyed órában. Ezzel együtt a DPASE egy gólt megőrzött előnyéből, s 4-3-as sikerrel kezdte meg felkészülési mérkőzéseinek sorozatát, mely jövő hét szombaton az NB III-as Cegléd elleni hazai találkozóval folytatódik.
 
Dunaújváros – Gárdony 4-3 (2-1)
 
Dunaújvárosi gólszerzők: Tóth Á., Hompót D., Novák Zs., Kökény."
 
GÁRDONY
 
"Együttesünk szombaton Dunaújvárosban játszotta első felkészülési mérkőzését. A találkozót a házigazdák nyerték 4–3-ra, a mienktől Tóth Tibor duplázott, illetve Balogh Balázs Bálint volt eredményes. A mérkőzésen csapatunkban több próbajátékos kapott lehetőséget, valamint bemutatkozott 16 éves játékosunk, Balogh Benedek.
 
Klubunknál folytatja Gere Zoltán és Wágner Richárd. Gere az előző szezonban a THSE-Szabadkitötőt erősítette, s 37 bajnokin 9 gólt szerzett. Wágner a BKV Előre együttesétől érkezik csapatunkhoz, az előző bajnokságban 35 meccsen 13 találattal zárt.
 
Távozott gárdánktól Erdélyi Ádám, Miskei Manó, Kercsó Bence, Nagy Bence, Patócs Richárd, Rigó Gábor, Sárossy Dániel, Rodenbücher István befejezte pályafutását, Nyári Bence pedig munkahelyi elfoglaltsága miatt nem tudja vállalni az edzéseket.
 
A további átigazolások hírekről később tájékoztatjuk szurkolóinkat."
 
TISZAFÜRED:
 
"Az előzetes megállapodás értelmében nyári második felkészülési meccsünket Debrecenben, a DVSC II ellen vívta volna csapatunk.
 
Most változott az ellenfél és helyszín is. Ezek szerint szerdán a Heves megyei I. osztályban legutóbb ötödik helyen végzett Besenyőtelek vendége lesz együttesünk. A találkozó 18 órakor kezdődik. A keretünkkel készülő próbajátékosok kapnak zömében ismét bizonyítási lehetőséget, azt követően dönt sorsukról szakmai stábunk."
 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC