nb1.hu

Sok hiányzó: újabb csapatot ért utol a koronavírus

A kapus nyilatkozott.

 

A HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC KÖZLEMÉNYE:

 

"Vasárnap folytatódik az NB III-as bajnokság a tavaszi szezonnal. A Hódmezővásárhelyi FC Iváncsán lép pályára, ám rendkívül nehéz meccsre számíthatnak a kék-sárgák, mivel az elmúlt hetekben a csapatot utolérte a koronavírus.

 

Habár egyelőre zárt kapuk mögött, de a hétvégén ismét útjára indulhat a labda az NB III-as labdarúgó-bajnokságokban, így a Közép csoportban is, ahol a Hódmezővásárhelyi FC az Iváncsa vendégeként indíthatja a tavaszt.

 

„Úgy érzem, hogy ez a felkészülés sokkal jobban sikerült, mint az eddigiek, mivel egy erőnléti edző is csatlakozott a stábhoz. Szerintem ez az edzőmeccsek eredményein is látszott. Viszont hozzátenném, hogy az edzőmeccseken sem tudtunk mindig a legjobb felállásban játszani, mert sérülések is nehezítették a dolgunkat, majd elkapott minket is a járvány. Így folyamatosan más és más felállásban játszottunk, ebből a szempontból nehéz volt a helyzetünk” –  nyilatkozta kapusunk, Kandó Zsombor.

 

A dobogós álmokat dédelgető hazaiakkal szemben így több okból is rendkívül nehéz mérkőzés vár ránk. Egyrészt az ősszel remek teljesítményt nyújtottak a Fejér megyeiek a tabellán előkelő helyet foglalnak el. Másrészt pedig csapatunkat valóban utolérte a koronavírus-járvány. Az őszi szezon során és a téli felkészülés javarészében nem igazán voltak betegek az együttesben, a kupameccset követően viszont a gárda javát leterítette a vírus, az utóbbi néhány edzőmeccsen volt, hogy szinte ifi csapattal sikerült kiállnunk, a helyzetünk pedig továbbra sem tökéletes.

 

Habár a heti edzésmunkába néhányan már bekapcsolódtak, a vasárnapi meccsen még nem lesznek hadra foghatóak játékosaink, így a megyeegyes és ifi keret tagjaira is komoly feladat hárul vasárnap.

 

„Nem lesz könnyű meccs, sok a hiányzónk, így azokkal kell elutaznunk, akik egészségesek. Habár egyre többen visszatértek már az edzésekre biztos, hogy soha nem látott felállásban fogunk játszani, mivel még nem lesz mindenki bevethető. Alapvetően egyben van a csapatunk, erőnlétben rendben leszünk szerintem. A Puskás elleni meccsen nyújtott teljesítményt kell megcéloznunk, mivel szeretnénk meglepetést okozni” – beszélt várakozásairól Kandó Zsombor."

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC