nb1.hu

Simán nyert a Kaposvár, NB I-es rutinnal rendelkező játékos érkezett a Jászberényhez

Visszatérőt jelentett be a Hajdúszoboszló.

A JÁSZBERÉNY BEJELENTÉSE:
 
"A nyári átigazolási időszak minden várakozásunkat felülmúlóan alakul. Előbb sikerült hazacsábítanunk három, a pályafutását Jászberényben indító egykori játékosunkat, a Honvédban is megfordult Fejes Jánost, az évtizedes élvonalbeli rutinnal rendelkező Remili Mohamedet, illetve a két éve Kecskemétre távozó Ludasi Martint, majd Kis Gergő és Makszim Perevuznik személyében érkezett két tehetséges fiatal. 
 
Most pedig egy újabb komoly erősítést jelenthetünk be: megegyeztünk a 33 éves Horváth Attilával – tegnap már pályára is lépett a felkészülési mérkőzésen -, aki igazi vezére lehet csapatunknak. A név nem véletlenül cseng ismerősen a szurkolók körében. Horváth Attila éveken keresztül meghatározó tagja volt az élvonalban (is) szerepelt Siófok együttesének, és megfordult a ZTE, az Ajka, a Szeged, illetve a Tiszakécske gárdájában."
 
A HAJDÚSZOBOSZLÓ HÍRE:
 
"Hazatért Karika Balázs Bence
 
DIósgyőr NBIII. csapatából érkezett haza, nevelő egyesületéhez a támadó középpályás! Isten hozott itthon, Balázs!"
 
A KAPOSVÁR BESZÁMOLÓJA:
 
"Ötödik felkészülési mérkőzésén a második sikerét aratta együttesünk, amely a szintén harmadik ligás Paksi FC második csapatát verte a Cseri úti sportcentrumban.
 
A felkészülés hajrájában vagyunk, hiszen szerda délután már az ötödik felkészülési mérkőzését játszotta csapatunk, amely ezúttal a Cseri úti edzőközpontban lépett pályára. Az ellenfél az ugyancsak harmadosztályban érdekelt Paksi FC második számú gárdája volt, amellyel két hete, idegenben egy-egyes döntetlent játszottunk. Ezúttal viszont nem volt kérdés, melyik együttes a jobb. Az első félidőben a vendég paksiak játszottak ugyan némi mezőnyfölényben, mégis együttesünk előtt adódtak gólszagú(bb) helyzetek. Az első negyedóra végén aztán Ekker Milán talált a kapuba, majd az első félidő zárása előtt nem sokkal megint betaláltak labdarúgóink, igaz, ezt les miatt érvénytelenítette a játékvezető.
 
A folytatásban aztán az 57. percben Országh Balázst kaszálták el, a vitathatatlan 11-est pedig Kálmán Szilárd magabiztosan értékesítette. Mindkét csapat folyamatosan cserélt, de a gólszüret még nem ért véget. A 86. percben a csereként érkezett Kovács Lajos rezegtette meg újra a hálót. Csapatunk összességében magabiztos győzelmet aratott a szintén harmadosztályú paksi fiatalok ellen."
 
Kaposvári Rákóczi FC–Paksi FC II. 3–0 (1–0)
Kaposvár, Cseri úti edzőközpont, 100 néző.
Kaposvári Rákóczi FC: Ipacs (Mikler D., a szünetben) – Borbély Á., Gál M. (Heil, az 56. percben), Kocsis B., Böndi– Ekker, Grabarics (Pintér M., a szünetben), Horváth B. (Országh B. a szünetben), Zólyomi – Kálmán Sz. (Kovács L., a 70. percben), Bíró D. (Terestyényi, a 75. percben). Vezetőedző: Horváth Rudolf.
Paksi FC II.: Simon B. (Kovács F., a 62. percben) – Ádám D., Dibusz, Szekszárdi (Heisler, a szünetben), Görög (Osztermajer, a szünetben) – Lorentz (Libár, a szünetben), Horváth K. (Máté Cs., a 62. percben), Valter (Szécsi P., a szünetben), Nagy M. (Tóth K., a 70. percben) – Zoltán R. (Keringer a szünetben), Palóka (Szabó A. a szünetben). Vezetőedző: Kindl István.
Gólszerzők: Ekker (a 16. percben), Kálmán Sz. (az 57. percben – 11-esből), Kovács L. (a 86. percben).
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC