nb1.hu

Shane Tusup budapesti csapattal állapodott meg

Lesznek-e újabb Szoboszlai Dominikek?

A KERÜLET HONLAPUNKNAK KÜLDÖTT KÖZLEMÉNYÉT VÁLTOZTATÁS NÉLKÜL KÖZÖLJÜK.
 
"Megállapodott egymással a III. kerületi TVE és Shane Tusup, az olimpiai bajnok edző különleges programot vezet Óbudán
 
Különleges programot vezet a jövőben a III. kerületi TVE labdarúgóinak Shane Tusup. A megállapodás értelmében a szakember vezette programban az első körben hat labdarúgó vesz részt, akiknek az általános edzéseken kívüli felkészítését és erőnléti edzését irányítja majd a háromszoros olimpiai bajnok tréner. 
 
Szabó Bence sportigazgató tervei szerint egy stabil másodosztályú csapat kialakítása a jövőbeli legfőbb cél a saját utánpótlásra támaszkodva. Emellett az óbudai kék-fehérek háza táján további célként megfogalmazódott egy tehetségtámogató program beindítása is, amelynek keretén belül a klub fiatal és kiemelkedően tehetséges játékosait felkészítenék a legmagasabb osztályban való szereplésre is. 
 
A különleges kiegészítő szakmai program vezetését a klub Shane Tusupra bízza, aki az úszás mellett egy ideje már a labdarúgásban is elkezdte letenni névjegyét, elég, ha csak a Szoboszlai Dominikkal való együttműködésének az eredményét nézzük. Tusup ráadásul a jelenlegi legjobb magyar labdarúgónak tartott Szoboszlai mellett az FTC kapusával, Bogdán Ádámmal is együttműködik. A háromszoros olimpiai bajnok edző korábban számtalanszor kijelentette, hogy önmagát nem pusztán edzőnek, hanem inkább egy magasabb teljesítményre sarkalló szakembernek tartja. 
 
Tusup vezetésével a programban résztvevő játékosok heti rendszerességgel különleges edzőtermi felkészülést végeznek majd, ezen kívül pedig motivációs tréninget, valamint étkezési tanácsokat is kapnak. 
 
A szakember és a játékosok már megismerkedtek egymással, a közös munka hivatalosan a múlt héten vette kezdetét."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC