nb1.hu

Sérvműtét után: így oldódott meg a kispesti nevelés átigazolása

Hivatalos bejelentés.

A Jászberény honlapján tegnap megjelent cikket változtatás nélkül közöljük:
 
"Amint azt tegnap már “meglebegtettük”, mára biztossá vált: távozik csapatunktól bal oldali védőnk, Fejes János.
 
Téli sérvműtéte után mindössze egyetlen edzésen vett részt csapatunknál a Jászberénybe hosszabb vargabetű után két éve visszatért Fejes János, majd bejelentette, hogy Ceglédre invitálják próbajátékra – tájékoztatta a távozás körülményeiről honlapunkat klubunk elnöke, dr. Gottdiener Lajos. – Engedélyeztük számára, de előre tisztáztuk, hogy ingyen nem fogjuk elengedni. Ezek után tegnap megjelent az öltözőben, összecsomagolta a cuccait, mondván megfelelt a teszteken és mindenáron távozni akar. Nincs is ezzel semmi gond, de a Cegléd még nem keresett minket ügyében. A téli átigazolási időszakban egyébként csak a klub engedélyével szerződhet máshová egy játékos, s az MLSZ által kiadott táblázat alapján kell “kártalanítani a vevőnek az eladót”. Mi ehhez ragaszkodunk, hiszen így szükségünk lesz egy új bal oldali védőre, már fel is vettük a kapcsolatot egy azonos poszton szereplő játékossal.
Fejes távozásával nincs könnyű helyzetben Huszák Géza vezetőedző, hiszen bár Birtalan János számára nem idegen a megüresedett poszt, ám jelenleg sérüléssel bajlódik, felépülése két, három hétig is eltarthat.
 
Friss: Cikkünk reggeli megjelenése után nem sokkal a CVSE felvette a kapcsolatot klubunkkal.
 
Az NB II-es klub vezetői ma délelőtt megkerestek Fejes János ügyében, és gyorsan sikerült is megállapodnunk az átigazolásról – hívta honlapunkat dr. Gottdiener Lajos. – Így minden akadály elhárult az elől, hogy játékosunk Cegléden szerepeljen a jövőben. További pályafutásához sok sikert kívánunk."
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC