nb1.hu

Sérülések és új igazolások: pörög az élet Debrecenben

A Lokival vívnak meccset.

 

A DEAC közleménye:

 

Szerdán felkészülési mérkőzést játszanak labdarúgóink a DVSC U19-es alakulata ellen. gyüttesünk tapasztalt futballistája, Kiss László elárulta, számára az edzőmeccseken is fontos az eredmény, így a piros-fehérek tehetségeit is szeretné két vállra fektetni. Ugyan a harmadosztályban csak márciusban folytatódik a küzdelem, a DEAC futballistái nem lógatják a lábukat, gőzerővel készülnek a tavaszi idényre. Csapatunk a 2019-es esztendő első bajnokiját a Tiszaújvárossal vívja március harmadikán hazai környezetben.

„A legtöbb labdarúgó nagyon várja a felkészülés kezdetét, ám egy hét múlva a többség már azt kívánja, bárcsak minél hamarabb vége lenne. Őszinte leszek, én is ebbe a csoportba tartozom, de tisztában vagyok vele, hogy nagyon hasznos időszak ez. A szünet során különböző teremtornákon szerepelt a csapat jelentős része, így jó állapotban tértünk vissza. Eddig elsősorban az erőnlét fejlesztésén volt a hangsúly, de természetesen a labda is előkerült, így gyakorolhattuk a különböző figurákat és a rögzített játékhelyzeteket. Úgy gondolom, amit a szakmai stáb eltervezett, azt elvégeztük. Szerencsére az időjárási körülmények sem hátráltatják a munkát, mivel a műfüves pályát bármikor használhatjuk” – nyilatkozta Kiss László.

A DEAC labdarúgói szerdán már edzőmeccsen bizonyíthatják, hol tartanak, Sáfár László legénységére a DVSC U19-es alakulata vár. „Ez lesz az első felkészülési találkozónk, korábban egymás közötti játékon vettünk részt. A tervek szerint a hétvégén a Hajdúnánással találkoztunk volna, de ellenfelünk lemondta az összecsapást. Számomra egy edzőmérkőzésen sem mellékes az eredmény, én minden meccsen győzni szeretnék, így természetesen holnap is. Abból a szempontból is jó lesz ez az ütközet, hogy megtöri a tréningek monotonitását” – vélekedett rutinos védőnk, akitől megtudhattuk, hogy próbajátékosok is vannak a DEAC-nál. Sajnos a szakmai stáb életét sérülések is nehezítik, többek között Karikás Krisztián és Lénárt Gergő József sincs bevethető állapotban.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC