nb1.hu

Sárvár: az edző szerint 4-5 játékos érkezhet

Pótolniuk kell a Haladáshoz távozót.

 
A Sárvár FC is elkezdte a felkészülést a márciusban kezdődő NB III-es küzdelmekre.
 
Bojan Lazic, a Sárvár labdarúgócsapatának a trénere a vaol.hu-nak beszélt a felkészülésről:
 
"Egyéni edzéstervvel engedtem téli pihenőre a játékosaimat, örömmel tapasztaltam, hogy mindenki elvégezte az előírt munkát, mindenki jó állapotban tért vissza. Így nem a nulláról kell kezdenünk a felkészülést. Végig Sárváron fogunk dolgozni, van műfüves pályánk, tudunk használni termet – nincs szükségünk edzőtáborra. És bőven kötöttünk le edzőmeccset is.
 
A játékosként Magyar Kupa-győztes Lazics egy távozó játékos után, már csak erősítené csapatát:
 
"A keretben egyelőre egy változás történt, Schmimmer Szabolcs visszaigazolt a Haladáshoz – köszönöm az eddigi segítségét, és sok sikert kívánok neki. Több távozóval nem számolok. Erősíteni ugyanakkor akarunk. Ugyanis nagyon szűk a keretünk, egész ősszel létszám­problémákkal küszködtünk. Volt egy jó alapcsapatunk, de az eltiltások, sérülések alaposan megnehezítették a dolgunkat. Ennek megfelelően úgy négy-öt új játékos érkezésére számítok. Már tárgyalunk a kiszemeltekkel, néhányan el is kezdték velünk a felkészülést, de neveket majd csak akkor mondanék, ha sikerült aláírni a papírokat.
 

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról – Rebrov és Sannino az igazolásokról beszélt – NB1.hu

Forrás: Honvéd „Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

 
Minden riválisunk erősíti, bővíti a keretét, tartanunk kell a lépést. A tavalyi szereplésünkhöz képest elsősorban a támadójátékban kell előrébb lépnünk, több helyzetet kell kidolgoznunk, több gólt kell rúgnunk. Ezt a hiányosságunkat megpróbáljuk pótolni a felkészülési időszakban. Hiányzónk nincs, a tavaly sérüléssel bajlódó Potyi is felépült. A célunk nem változott, el akarjuk kerülni a kiesést. Most még közelebb vagyunk a veszélyzónához, mint a középmezőnyhöz, de az első néhány fordulóban olyan eredményeket kell elérnünk, hogy a folytatásban nyugodt legyen a tavaszi szezonunk."
 
Lazics 6 edzőmeccsen alakíthatja csapatát, a Sárvár az igen jól erősítő Vasas ellen kezdi a felkészülési sorozatát.
 
A Sárvár edzőmérkőzései:
 
Január 26., 13.00: Vasas (NB II.)–Sárvár.
 
Február 1., 10.00: Sárvár–Kohfidisch (osztrák).
 
Február 8., 10.30: Sárvár–Vitnyéd (megyei I.).
 
Február 12., 18.00: Csorna (megyei I.)–Sárvár.
 
Február 15., 10.00: Sárvár–Eberau (osztrák).
 
Február 19., 11.00: Veszprém (NB III.)–Sárvár.
 
Február 22., 11.00: Sárvár–Kelen SC (NB III.).
 
A tavaszi szezon március 8-án kezdődik, a zöld-fehéreknek, akik pont az ellen a Hévíz ellen kezdik az évet, akivel nagy harcban lesznek az NB III-ban maradásért. A két csapat közt csak 4 pont a különbség, de amíg a Hévíz még bennmaradó helyen telel, a Sárvár a 16 csapatos NB III utolsó előttiként várja a tavaszt.

 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC