nb1.hu

Sajóbábony: hat érkező, tíz távozó, a DVTK-tól is igazoltak

Hivatalos bejelentés.

 

A Sajóbábony közleménye:

 

"Július 1.-ével elkezdődött a nyári átigazolási időszak: 6 érkezőről és 10 távozóról számolunk be.
 

ÉRKEZŐK:
 

Egyed Balázs (PMFC) – Kapus posztra érkezett a csapatunkhoz, a Pécsi MFC NB2-es csapatából. Előző szezonban a Pécs az NB3 közép csoportjában szerepelt, ott Egyed 2 mérkőzésen volt kezdő, valamint a Magyar  Kupában úgyszint kétszer. Előzőleg NB3-as csapatoknál és egy megye 1-es csapatnál szerepelt.
 

Kovács Milán (HTE) – A játékos a Hajdúböszörményi TE csapatából érkezett hozzánk. Megye 1. osztályú gárdánál 2 évet szerepelt. 2 év alatt 50 tétmérkőzésen 8 gólt lőtt és 40 alkalommal volt kezdő. Balmazújvárosban nevelkedett és a 2015-2016-os szezonban a múlt évben kizárt Balmaz Kamilla Gyógyfürdő NB2-es csapatánál is pályára lépett.
 

Borai Szabolcs (BTE Felsőzsolca) – Szabolcs a Borsod megye 1. osztályában szereplő, Felsőzsolca gárdájától érkezett. Diósgyőrben nevelkedett.
 

Czető Márk (Egerszalók SE) –  Márk a heves megyei 1.osztályban szereplő, Egerszalók SE csapatától érkezett hozánk.A 27 éves játékos Egerszalók előtt több NB3-mas csapatban is szerepelt: 3 évet töltött a Putnok FC csapatánál előtte3 évet a KBSC csapatánál DVTK nevelésű játékos ő is.Az Egerszalóki csapatnál 19 tétmérkőzésen 18 alkalommal volt kezdő 4 alkalommal talált a hálóba .
 

Bánhegyi Donát (DVTK) – Amit tudni illik róla hogy a 19 éves kapus DVTK nevelésű. Teljesítményét tekintve 2016/2017-ben az U16-os Magyar Válogatottba is kapott meghívót.
 

Faggyas Milán (SV Drassmarkt).

 

TÁVOZÓK:

 

Madarász János (Putnok FC)


Elek István (?)


Tucsa Róbert (Gesztely FCE)


Illés Richárd (Hidasnémeti)


Málik Mihály András (?)


Németh Dénes (GESZTELY FCE)


Csattos Csaba (BTE Felsőzsolca)


Botos Ferenc Mátk (?)


Fazekas Máté (Tállya KSE)
 

Bodnát Dominik (?)
 


Az érkezőknek sok sikert és sérülésmentes karriert kivánunk Sajóbábonyba, a távozóknak pedig sok sikert és sérülésentes karriert kivánunk új csapataiknál."

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC