nb1.hu

Reagált a Kerület a kulcsember távozására, változás a Vidi stábjában

Új játékosokkal is készülnek a fehérváriak.

 

Korábban már jeleztük, hogy Borvető Áron a Haladáshoz igazolt – most korábbi klubja, a III. Kerület hivatalosan is bejelentette a távozását:

 

"Szerződésének lejártával távozik csapatunktól Borvető Áron.

 

„Szeretném megköszönni a klubnak, hogy több mint 3 évvel ezelőtt bizalmat szavazott nekem és kitartott mellettem a nehéz időkben is. Az itt eltöltött idő nekem sokkal több lesz, mint csak egy állomás a karrieremben, fantasztikus pillanatokat élhettem át közösen a szurkolókkal, a klub tagjaival, vezetőivel, amikre örökre emlékezni fogok. A jövőben szurkolni fogok, hogy a csapat elérje célját és a Kerület visszakerüljön a méltó helyére" – nyilatkozta Borvető Áron.

 

„Sajnos nem volt reális esély a kieséssel Áron megtartására. Emlékszem egy srácra, aki 3 és fél évvel ezelőtt betoppant az öltözőnkbe és most látok egy férfit, akinek csak jókat kívánok a jövőben. Óriási fejlődésen ment keresztül Áron és bízom benne, hogy sikerül befutnia azt a karriert amiről álmodik. A közös fejezet most kicsit megszakad, de biztos vagyok benne, hogy látjuk még őt óbudai kék-fehérben! Köszönünk mindent Archie!” – Szabó Bence.

ÍME, A MOL FEHÉRVÁR FC BEJELENTÉSE:

Június 20-án, hétfőn reggel COVID-teszttel kezdte meg a Vidi II a felkészülést a 2022/2023-as bajnoki évadra. Miután valamennyi játékos és stábtag tesztje negatív lett, kedden reggel már edzést vezényelt fiatal játékosainak Szalai Tamás vezetőedző.
 

 

Az NB III-as szakmai stábban egy helyen történt változás, Szatmári Zoltán kapusedzőt Brockhauser István váltotta, aki 2016 óta tartozik a Vidi kötelékéhez. Az elmúlt hat évben több nagy siker részese volt az NB I-es együttesünk edzői stábjának tagjaként: 2018-ban magyar bajnokságot, 2019-ben pedig Magyar Kupát nyert, 2018-ban az EL-csoportkörében szerepelt a Vidivel, Kovácsik Ádám pedig többször is az év legjobb kapusa lett ebben az időszakban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC