nb1.hu

Putnok: NB I-es rutinnal rendelkező védő jött

Súlyos sérülés miatt kellett igazolni.

A boon.hu-nak nyilatkozott a Putnok sportigazgatója, Kundráth Csaba. A beszélgetés során kiderült, hogy egy sérülés miatt igazolniuk kellett, így érkezett a gárdához Nemes Milán, aki az NB I-ben korábban 41 meccsen jutott szóhoz.
 
"Sajnos balhátvédünk, Szics Olekszij az egyik edzésen súlyosnak tűnő sérülést szenvedett. Volt már vizsgálaton, pontos diagnózis egyelőre nincs, de az biztos, hogy hosszabb kihagyás vár rá. Mivel ezen a poszton ő volt az egyedüli játékos, kénytelenek voltunk igazolni. Nemes Milán eljött a Spartacustól, szabadon igazolható volt, korábban már volt nálunk, és sikerült vele megegyeznünk" – nyilatkozta Kundráth.
 
A Putnok hét fordulót követően a második helyen áll az NB III Közép csoportjában. Az interjúban a jó szereplés miatt a feljutás is szóba került:
 
"Jelen pillanatban ez nem kimondott cél a klubnál, ha valamilyen csoda folytán megnyernénk a bajnokságot, akkor meglátnánk, hogy mi történne. Sportolók és sportemberek alkotják ezt a közösséget, mindent megteszünk minden téren a legjobb szereplés érdekében. Azt azért hozzáfűzném: véleményünk szerint a BVSC pillanatnyilag kimagaslik a mezőnyből, de jó csapat a DEAC, a Hajdúszoboszló, és még lehet mondani pár riválist. Sok azonos képességű játékosállománnyal rendelkező klub van, nüanszok döntenek adott mérkőzésen, ezért is izgalmas a bajnokság" – mutatott rá Kundráth. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC