nb1.hu

Putnok: megtalálták a Lokihoz távozó edző utódját

A csapat korábbi játékosának szavaztak bizalmat.

Korábban eldőlt már, hogy a DVSC új edzővel vág neki a 2020-as esztendőnek. A cívisvárosi együttest Vitelki Zoltán irányítja, Vitelki munkáját pedig Kriston István segíti. Kriston az ősszel az NB III Keleti csoportjában szereplő Putnoknál dolgozott vezetőedzőként. A putnokiak házon belül találtak meg Kriston utódját: a gárda felkészítéséért Nagy Csaba lesz a felelős. 
 
Koszta Péter szerint Nagy azért is ideális választás, mert jól ismeri a putnoki viszonyokat.
 

Élő közvetítés az átigazolásokról – Brazíliából igazolt a Kisvárda, zajlik az élet az NB III-ban – NB1.hu

 

"Ismeri az itteni körülményeket, a filozófiát, hiszen korábban éveket játszott a klubnál, többek között a kezem alatt is, majd aztán pályaedzőként segített. Mivel 36 éves, neki ez az előrelépés lehet egyfajta ugródeszka a karrierjében, az előtte lévő fél évre tanulásként is tekinthet, ugyanis nincs nagy téthelyzetben. Próbálnia kell majd vezetőedzőként gondolkodni, képeznie magát, ami a későbbiekben sok mindenben megnyilvánulhat. Ott leszek majd mellette, és segíteni fogok, amiben tudok" – nyilatkozta a boon.hu-nak a szakmai igazgató
 
A putnokiak január 20-án kezdik meg a felkészülést a tavaszi idényre. A tervek szerint hat-nyolc edzőmeccset játszhatnak a játékosok. Kosztát megkérdezték arról is, hogy milyen változások lehetnek a keretben. A szakmai igazgató konkrétumokkal még nem tudott szolgálni, de elárulta, biztosan lesz átalakulás a gárda névsorában. A Putnok a kilencedik helyről várhatja a folytatást. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC