nb1.hu

Putnok: ennyi játékost igazolna az edző

Sorsdöntő meccsekkel indítják a bajnokságot.

A 14. helyen zárta az őszt a Putnok a Keleti csoportban, 22 ponttal, ám még korántsem dőlhet hátra a csapat, hiszen a 15. SBTC-nek és a már kieső, 16. helyen álló Gyöngyösnek is pontosan ugyanennyi pontja van. Nyáron új tréner vette át az irányítást a putnoki kispadon, méghozzá Fehér Balázs. A vezetőedző számára emlékezetes maradhat, amikor október 4-én Jászberényben kiállították a 79. percben és a szövetség eltiltotta 4 meccsre. Erről így nyilatkozott a boon.hu-nak:
 
,,Beszéltem a bíróhoz, kifejeztem nemtetszésem, de annyira csúnya dolgokat nem mondtam. A jegyzőkönyvben az is szerepelt, hogy vonakodva hagytam el a pályát. Valóban, megálltam egy helyen, miután eljöttem a kispadtól, de már azt hittem, jó helyen vagyok… Túlzónak éreztem a négy találkozóra szóló eltiltást, de tanulópénznek jó volt… Azon pár találkozó alatt az akkor éppen sérült Zimányi Ádám adta az utasításokat a kispadról, ezek egy részét az adott összecsapás előtt megbeszéltük, illetve a lelátóról próbáltam vele kommunikálni, amennyire lehetett."
 
Mint a cikk elején már jeleztük, még nem biztos bennmaradó a Putnok, erről és a várható átigazolásokról így nyilatkozott Fehér Balázs:
 
,,Igazolási tervek vannak, erősíteni kellene, egy-két poszton ráférne a csapatra. Amennyiben mindenki egészséges, akkor a létszám megfelelő, de 3-4 meghatározó ember jó lenne a csapatba. Nagyon éles a bajnokság, senki sem akar kiesni, mindenképpen szeretnénk azt elkerülni, hogy az utolsó fordulóig hátra kelljen tekingetni. Az úgymond csont nélküli bennmaradást a 14. hely jelentené, ahol éppen most is állunk, de jobb lenne előremenni, az első tíz közé kapaszkodni, hogy nyugodtabb lehessen a tavaszunk. Rögtön két fontos mérkőzéssel fogunk indulni, az SBTC és a Mezőkövesd II. ellen, örülnék annak, ha minél több ponttal tudnánk elstartolni… Azt gondolom, az elvárt eredmény hozható, nem kellenek hozzá nagy dolgok, csupán egy szakmailag jó felkészülés és az a pár plusz­igazolás."
 
Az SBTC jelenleg a 15. helyet foglalja el a bajnokságban 22 ponttal, míg a Mezőkövesd II. az utolsó, huszadik pozíciót birtokolja, 11 egységgel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC