nb1.hu

Potyogtak a gólok a szolnokiak főpróbáján

Vágó Attiláék ellen kezdenek.

Íme, a Szolnok beszámolója:
 
"Érdi VSE – Szolnoki MÁV FC 2-2 (1-1)
Szolnok: Molnár-Farkas – Ágoston (Kotula, 69.), Horgosi, Papp (Kiss Cs., 69.), Szabó R. – Tisza, Karacs (Popovics, 69.) – Kánya (Nádházi, 69.), Laczkó (Kovács B., 69.), Annus (Kun, 69.) – Simon A. (Nagy Cs., 69.). Vezetőedző: Tóth Tibor.
Gólszerző: Laczkó (1.), Kelemen (15.), Nagy Cs. (88.), Honti (90.)
 
Utolsó felkészülési mérkőzésünket játszottuk szombaton, ugyanis jövő hét végén rajtol az NB III-as pontvadászat. Ezúttal a szintén harmadosztályú, Nyugati csoportban szereplő, ott az elmúlt két szezonban egyaránt dobogós Érd vendégeként léptünk pályára.
 

Utazás ide – korai kezdés (10.30) oda már az első percben megszereztük a vezetést. Az ellenfél térfelén szereztünk labdát, melyet Tisza továbbított a remek ütemben kiugró Laczkó Milán elé, aki egy érintés után a kifutó kapus mellett a hálóba gurított. A 15. percben egyenlített a házigazda, miután bal oldali beadást követően Kelemen Patrik a hosszú ötös sarkáról kapásból a hálóba lőtte a labdát. A 22. percben Annus Árpád egy kontratámadásunk végén tornáztatta meg a hazaiak hálóőrét. Ezt követően jobbára a mezőnyben folyt a játék a kapuk nem igazán forogtak veszélyben.
 
A második félidő két helyzettel indult, előbb Koós Gábor nem találta el jól a labdát, majd Simon Attila hagyta ki a ziccert. A folytatásban ugyan többet birtokoltuk a labdát, ám igazán veszélyt nem jelentettünk kapaura. A 88. percben végül gólt eredményezett a mezőnyfölényünk, Kiss Csaba beadást középen Nagy Csongor 12 méterre a kaputól átvette, majd kilőtte a jobb alsó sarkot. Azt hogy mégsem győzelemmel zártuk a találkozót magunknak köszönhetjük, ugyanis a 90. percben egy védelmi hibánkat kihasználta a hazai csapat.
 
Augusztus 4-én 17.00 órakor a Vágó Attila által irányított Salgótarjáni BTC-t fogadjuk a Tiszaligetben az NB III Keleti csoport első fordulójában."
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC