nb1.hu

PMFC: „Az a baj, hogy ez már nem megye I…”

Pécs – A vesztes DMTK trénere szerint két edzőmeccs hiányzik játékosai lábából.

Sikerrel vette NB III-as bemutatkozását a PMFC, miután a nyitó fordulóban Bodor Márkó góljával legyőzte a Dunaharaszti MTK gárdáját. Márton Gábor, a pécsiek vezetőedzője örült a győzelemnek, ám szerinte a játékosok még nem úgy futballoztak, ahogy valóban tudnak.

 

 

– Örülök a győzelemnek, ettől függetlenül elmondtam a csapatnak az öltözőben, hogy a hét elején átbeszéljük a mérkőzést. Annak ellenére, hogy idegenben kezdtünk, meggyőző volt a játékunk az első félidőben. Az a baj, hogy ez már nem a megye I, itt erősebb és jobb csapatokkal mérkőzünk meg. Ha értékesítjük helyzeteinket, akkor hamar lezárhattuk volna a meccset. Így viszont a végén majdnem bajba kerültünk, bár a hajrában ismét megvoltak a lehetőségeink. Úgy gondolom, győzelemmel kezdeni mindig nagyon jó. Nekem az jött le, hogy páran meg voltak illetődve. Nem mertek igazából úgy futballozni, ahogy szerettem volna, és ahogy tudnak. Remélem, ez fordulóról-fordulóra jobb lesz, hiszen semmi félnivalónk nincs. Ezt a győzelmet az édesíti meg igazán, hogy megharcoltunk érte. Óriási erény, ha egy csapat nem csak játszva, hanem küzdve is meg tud nyerni egy mérkőzést – hangsúlyozta Márton Gábor, a PMFC vezetőedzője a klub honlapjának.

 

 

A Dunaharaszti MTK vezetőedzője, Króner Péter elismerte, hogy ezúttal jobb volt a Pécs, a vereség okát pedig a tervezettnél rövidebb felkészülésben látja.

 

 

– Hiányzott a játékosok lábából két mérkőzés, a felkészülés főpróbája is elmaradt. Az első félidőben ezért nem voltunk jók sebességben és így a Pécs fölénk kerekedett. A második játékrészben viszont egy szerkezeti váltásnak is köszönhetően feljavult a játékunk. Ez most ennyire volt elég, elismerem, jobb csapat a PMFC, de a fordulást követően látottak optimizmusra adnak reményt – nyilatkozta Króner Péter.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC