nb1.hu

Pénzügyőr-Puskás: szakácsok, felszolgálók, nyugdíjasok lehetnek ott

Ezt állítja a vezető.

Jövő hét kedden veszi kezdetét a Magyar Kupa 8. fordulója. Az első meccsen a Pénzügyőr fogadja majd a Puskás Akadémiát, méghozzá 11 órától. Mivel december van, ezért azokon a pályákon, ahol nincs (megfelelő) villanyvilágítás, 12 óra a legkésőbbi, hivatalos kezdési időpont, hogy esetleges hosszabbítás vagy 11-es rúgások esetén még világosban be lehessen fejezni a küzdelmeket. Ez a meccs viszont nem délben, hanem ugye 1 órával előbb kezdődik, ami a szurkolóbarátság szempontjából nem oszt és nem szoroz.
 
A korai kezdés nem kedvez a drukkereknek munkanapokon, a sötétség meg magának a mérkőzésnek.
 
A Pénzügyőr egyik vezetője, Rajkó Zoltán viszont parádésat nyilatkozott a klub honlapjának.
 
„Szívesen mondanám, hogy a Puskás elleni kupameccsen bizonyítanánk a szurkolóinknak, hogy többre hivatott a csapat, de a kedd délelőtti kezdési időpont nem túl szurkolóbarát, december elején pedig végképp nem az. Még szerencse hogy az étterem nyitva van, így a szakácsok és a felszolgálók, valamint a hideget jól bíró nyugdíjas szurkolók talán ott lesznek a lelátón.”
 
A Pénzügyőr pályáján egyébként nem is olyan régen jártunk, a büfében és az étteremben is, „össze is vesztünk” egy biztonságival, aki előtte nem sokkal elkobozta egy 1 éves csecsemő cumisüvegét. A riport a linkre kattintva érhető el.
 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC