nb1.hu

Pekár tizenegyest rontott, így kapott ki otthon a Puskás

Felcsút – Hoós Patrik a 91. percben lőtte a sárváriak győztes gólját.

 

Az NB III-as bajnokság 29. fordulójában a Sárvár 2-1-re győzött Felcsúton egy utolsóperces góllal.

 

Lipcsei csapata ütötte a bajnokaspiránst, az Újpest egy ötöst kapott

 

A meccs elejétől kezdve megpróbálta magához ragadni a kezdeményezést Bojan Lazics csapata, de a sárváriak állták a sarat, így sokáig nem forogtak veszélyben a kapuk – írja a Puskás Akadémia honlapja. A 23. percben Hudák Martin lőtt fölé nagy helyzetben, ami pár perccel később megbosszulta magát. A 16-os sarkáról végezhetett el szabadrúgást a Sárvár, Maráczi József lövését pedig nem tudta védeni a PAFC kapusa, Varga Ádám, ezzel a vendégek megszerezték a vezetést. A 33. percben hatalmas egyenlítési lehetőség maradt ki: a Damásdi Alex visszahúzásáért megítélt büntetőt Pekár László kihagyta, így a szünetben a vendégek vezettek 1-0-ra.

 

A szünetben Bojan Lazics megpróbálta felrázni csapatát, aminek gyorsan meglett az eredménye: Pekár beadását Tar Zsolt fejelte be, ezzel egyenlített a Puskás a 48. percben. Nem sokkal később ismét Tar veszélyeztetett, de újabb fejese ezúttal a kapufáról kifelé pattant. Az 57. percben elmaradt egy sárvári kiállítás: a korábban sárga lapot kapó Horváth Valentin nem engedte, hogy Hudák gyorsan elvégezzen egy szabadrúgást, de újabb lap helyett mehetett tovább a játék. A felcsútiak mindent megtettek a győztes gól megszerzése érdekében: a 79. percben Hudák fejese után a gólvonalról mentettek a vendégek. A sárváriak főként a kontrákban bíztak. A 82. percben Hoós Patrik még nagy helyzetben fölé lőtt, a 91. percben viszont már nem hibázott, és eltekerte a labdát Varga mellett, így a sárváriak mind a három pontot elvitték Felcsútról.

 

Az éllovas hátrányból fordított a „kis" Loki ellen

 

Tar Zsolt (PAFC II): – Egy rendkívül szervezett csapattal játszottunk ma. A sárváriak jobban ki tudták használni a helyzeteiket, ezért nyertek. Mi sajnos pontatlanok voltunk a kapujuk előtt.

 

SZOMORÚ VASÁRNAP

Uploaded by PuskasAkademia on 2017-04-30.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC