nb1.hu

Pécsi huligánok támadtak Erős Károlyra

Pécs - „Halálfélelmem volt” - nyilatkozta a Dabas vezetőedzője.

Leköpték a hazai „szurkolók” a Dabas edzőjét, Erős Károlyt a vasárnapi PMFC elleni bajnokit követően, mi több, a helyi huligánok a látogatók öltözőjébe is bejutottak – olvasható a fociakobon.cafeblog.hu oldalon.
 
„Halálfélelmem volt, pedig a habitusomnál fogva ez ritkán történik meg velem, de jött egy isteni sugallat, hogy most nem szabad megmozdulnom és nem szabad semmire sem reagálnom, mert akár súlyosabb dolog is történhe. Felháborító és vérlázító, hogy kopasz huligánok nekilöknek a vaskerítésnek és »nulláról« szembeköpnek, valamint trágár szavakkal illetnek – mondta Erős Károly. – Ennek nem szabadna előfordulnia! Intő jel, mert ha így folytatódik, előbb vagy utóbb tragédia fog történni. Sajnálom azokat a vétlen pécsi szurkolókat, akik végig buzdították a csapatukat, de ami történt, azt mielőbb orvosolni kell!”
 
Az oldal információi szerint a huligánok kétszer jártak az öltözőknél, de először még kitessékelték őket, ám negyedóra múlva a másik oldalról is bejutottak. Erős Károly azonban rosszkor volt rossz helyen, mert ekkor lökték neki a kerítésnek és köpték le. Ezután a dabasi öltözőbe is bementek a „szurkolók”, ám szerencsére néhány pécsi játékos ott termett és csitították, illetve kitessékelték, valamint arra kérték őket, ne csináljanak balhét.
 
A mérkőzésen egy meg nem adott gól után kitört a balhé. A pécsi B-középnél olyannyira elszakadt a cérna, hogy petárdákat dobtak a pályára, majd áttörték a kerítést, s megindultak a bírók felé. A sporik mindezt látva a vendégcsapattal együtt bevágtattak az öltözőbe, s később onnan üzenték, hogy a mérkőzés befejeződött.a játékvezetők fél tíz előtt hagyták el a klubházat. Rendőri felvezetéssel sikerült eljutni a parkoló autójukig. Ekkorra a pécsi játékosok és a szakmai stáb felsorakozott a klubház aljában és gúnyos tapssal jutalmazták a nap botrányhőseit, a bírókat. A szurkolókat eddigre már a rendőrök kiszorították a környékről.
 
PMFC–Dabas 0-0
 
Labdarúgó NB III. Közép csoport, 29. forduló. Pécs, PMFC Stadion, 2000 néző.

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC