nb1.hu

Pakson folytatná jó sorozatát a Szigetszentmiklós

Magyarország – Nehéz dolguk lesz a paksi tartalékoknak, ha meg akarják szerezni első bajnoki pontjaikat.

Az NB III Közép-csoportjának második játéknapján Paks II-Szigetszentmiklós mérkőzésre kerül sor az atomvárosban vasárnap délután.

 

 

A hazai zöld-fehérek némi meglepetésre sima, háromgólos vereséget szenvedtek az újonc Méhkerék csapatával szemben az első játéknapon. Mindenképpen javítani szeretnének, de egy cseppet sem lesz könnyű dolguk, hiszen ezen a hétvégén a másodosztálytól búcsúzó Szigetszentmiklós lesz az ellenfelük. Alaposan össze kell tehát kapnia magát Osztermájer Gábor csapatának, ha nem szeretnének két forduló után is pont nélkül szerénykedni, és komolyabb ponthátrányt összeszedni azonnal a bajnokság kezdetén.

 

 

Mint ahogy fentebb írtuk, óriási csatában ugyan, de nem sikerült a Szigetszentmiklós csapatának megkapaszkodni a másodosztályban, így ezt a szezont a harmadik vonalban kezdte meg a csapat. Esélyeshez méltóan sikerrel abszolválták az első mérkőzést a Pest megyei zöld-fehérek, hiszen a Mórahalom csapatát győzték le kettő-null arányban. A PMFC mellett az SZTK csapatával is nagy valószínűség szerint számolni kell, amikor a feljutásra esélyes csapatokat vesszük számban.

 

 

Az első forduló eredményeit, valamint a két csapat múltját tekintve a vendég zöld-fehér alakulat a mérkőzés esélyese, de mint tudjuk: a kötelező győzelem a legnehezebb, és a futballban bármi megtörténhet.

 

 

A forduló további mérkőzései

Közép csoport

szombat:

17.30 PMFC-Hódmezővásárhely

17.30 Mórahalom-Dunaújváros

17.30 Szekszárd-Komló

17.30 Gyula-Szentlőrinc

17.30 Dabas-Gyón-Pénzügyőr

vasárnap:

11.00 Békéscsaba II.-Méhkerék

17.30 Dabas-Dunaharaszti

17.30 Budafok-Ferencváros II.

17.30 Paks II.-Szigetszentmiklós

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC