nb1.hu

Paks: három fiatal bizonyíthat

Elkezdték a felkészülést.

ÍME, A PAKS BEJELENTÉSE:
 
,,Később abbahagyni, korábban kezdeni – ez lehet a kulcs
 
Ugyan tartalékcsapatunknak még majd’ két hónapja van az első tavaszi fordulóig, január 5-én Ők is teljes erővel belevágtak a felkészülésbe. „Elkezdtük és remélhetőleg huszonharmadikán már az első edzőmérkőzésünket is lejátsszuk” – kezdett beavatni bennünket a részletekbe Kindl István. „A december legeleji, utolsó őszi mérkőzésünk után sem hagytuk abba azonnal, talán mondhatom, még intenzívebben edzettünk további két hétig. A fő hangsúly akkor és most is a robbanékonyság fejlesztésén volt és lesz. Az első két hetet tehát biztos meghúzzuk, aztán utána kezdjük azt a munkát, amivel már a bajnoki ritmusra hangolódunk majd” – fogalmazott a korai felkészülési rajtot illetően vezetőedzőnk.
 
Kindl ezen felül azt is elárulta, örömteli számára, hogy ismét három, kiváló képeségekkel rendelkező U19-es fiatalunknak, Nagy Máténak, Varga Bálintnak és Turi Milánnak tud lehetőséget teremteni NBIII-as keretünkben. „Továbbra is célunk, hogy tehetséges fiataljaink hozzászokjanak a felnőtt mezőnyhöz, ezáltal pedig egyfajta hidat képezzünk egészen az NBI-ig” – így trénerünk az első edzést követően.
 
Keretünk: Bencze Tamás, Kovács Flórián, Görög Gergő, Horváth Balázs, Budai Imre, Süvöltős Adrián, Lakatos-Lengyel Lóránt, Szekszárdi Milán, Máthé Dávid, Grajzler Donáth, Turi Milán, Delea Zsombor, Bognár Dávid, Tamás Benjamin, Bognár Botond, Pesti Zoltán, Varga Bálint, Ribár Milán Levente, Nagy Máté, Kovács László, Gyurkits Gergő, Rafael Zoltán; próbázók: Varga Zsombor, Nagy Joshua
 
Felkészülési találkozóink: 
 
2021. január 23. Szabadszállási SE – PAKSI FC II
2021. január 30. Szekszárdi UFC – PAKSI FC II
2021. február 3. Dunaújváros – PAKSI FC II
2021. február 13. Agárd – PAKSI FC II
2021. február 17. MOL Fehérvár FC II – PAKSI FC II
2021. február 20. Ferencvárosi TC II – PAKSI FC II
 
NBIII-as gárdánkat a szakmai stáb tehát mostantól minden nap kőkeményen trenírozza egészen a február 28-ai, Kecskeméti TE elleni első idénynyitó fordulóig. Mi pedig természetesen tartalékcsapatunkkal kapcsolatosan továbbra is igyekszünk gyorsan, pontosan és részletesen tájékoztatni szurkolóinkat. 
 
Végül ne felejtsük el, fiataljaink a húszcsapatos bajnokságuk stabil középmezőnyéből, a tizedik pozícióból várják az újraindítást. A nagyszerű őszi teljesítményről Kindl Istvánnal még az ünnepek előtt beszélgettünk, mely’ interjú IDE kattintva érhető el.
 
Mindent bele, fiatalok! Hajrá, Paks!"

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC