nb1.hu

Ózd: már ma meglehet Várhidi Péter utódja

Másik fontos bejelentést is tett az ügyvezető.

Mint jeleztük,Várhidi Péter felmondott Ózdon, így távozott a vezetőedzői posztról. Várhidi tavaly nyártól dolgozott szakmai igazgatóként a klubnál, majd a nyáron Kecskemétre távozott Zoran Kuntics helyét foglalta el a kispadon. A szakember a következőket mondta a boon.hu-nak:
 
„Egy évvel ezelőtt nagy reményekkel érkeztem az Ózdi Kohászhoz, hittem benne, hogy a fennállásának 110. évfordulója előtt álló klubnál maradandót lehet alkotni. Bíztam benne, hogy a csapat, a patinás múltjához méltóan szerepelhet majd a bajnokságban és az őt megillető helyre kerül majd a magyar labdarúgásban. Sajnos azonban látni kell, hogy az egyesület egyre lehetetlenebb helyzetbe kerül, így az általam eltervezett szakmai munkát immár nem tudjuk elvégezni, sem az alaposan megcsappant létszámú utánpótlásban, sem a felnőtt korosztályban. Nem használhatjuk a városi stadiont, egyáltalán nem tudunk edzeni, nem tudjuk egyben tartani a keretet.
 
A szakvezető hozzáfűzte: ebben a helyzetben részéről vállalhatatlan volt a folytatás, hiszen ilyen körülmények között nem tud segíteni a klubnak. Köszöni azonban a támogatást és bízik benne, hogy a klub jövője biztosított lesz a jövőben.
 
Szerdán Gál László ügyvezető azt közölte lappal, hogy csütörtökön döntenek az új edző személyéről. Azt is elmondta, hogy a csapat ki fog állni a hét végi, észak-borsodi rangadón, amelyen vasárnap idegenben a Putnok FC lesz az ellenfelük.
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC