nb1.hu

Óvár: már nem a bajnoki cím a tét

Közbeszólt a koronavírus.

Alaposan átalakult a Mosonmagyaróvár kerete, hiszen 12 játékos távozott a klubtól. Azonban érkezőkből sincs hiány, hiszen hét focista érkezett, róluk is nyilatkozott a kisalfold.hu-nak Varga László, a Mosonmagyaróvár vezetőedzője:
 
,,A keretünk kialakítását nagyban befolyásolta, hogy meg kellett húznunk a nadrágszíjat, ennek ellenére azonban bízom egy jó idényben. Rengeteg változás volt a keretben, de egyre jobban kezdünk összeállni és már mindenki az első bevetésre vár. Jól sikerült a felkészülésünk, látszott, hogy napról napra egyre szervezettebbek vagyunk, viszont még kell egy kis idő. Úgy gondolom, hogy jól igazoltunk és rendben leszünk, s bízom benne, hogy a mérkőzések során egyre jobban látszani fognak majd a gyakorolt elemek.”
 
Mindegyik klubot megviselte a koronavírus-járvány, ez halmozottan igaz az alacsonyabb osztályú együttesekre. Mosonmagyaróváron most nem is a feljutás az elsődleges cél, hanem hogy stabilizálni tudják a klubot:
 
„Tavaly a bajnoki cím megszerzését tűztük ki célnak, idén azonban ez nem lehet reális cél. A szezont megelőzően leültünk a klub elnökével és a stabilitást jelöltük meg feladatként. Olyan csapat szeretnénk lenni, amely ellen senki sem szeret játszani és senki sem mehet biztosra. A keret átlagéletkora huszonhárom év, így biztosan lesz egy kis hullámzás a teljesítményünkben, de ezzel meg fogunk birkózni.”
 
A vezetőedző azzal zárta a mondanivalóját, hogy kemény idénynyitóra számít a Puskás II otthonában.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC