nb1.hu

Otthonában állította meg a Kispest a Paksot – reakció

Az új, ifjú reménység is betalált.

ÍME, A KISPEST BESZÁMOLÓJA:
 
"Simon Miklós együttese szakította meg a Paks II hibátlan hazai teljesítményét
 
Komoly kihívást jelentő erőpróba várt a Budapest Honvéd második csapatára, amely a Paks vendégeként lépett pályára az NB III Közép csoportjában. Ellenfelünk hazai százszázalékos teljesítménye, illetve a kispestiek idegenbeli veretlensége csak emelte a találkozó presztízsét, és szerencsére Simon Miklós együttese vette az akadályt, hiszen 2–0-s győzelmet aratott. 
 
A Honvéd Thierry Gale révén már az első félidőben vezetést szerzett, majd a második játékrészben Szűcs Tamás megkoronázta a számára már eddig is jól alakuló hetet (pénteken debütálhatott az első csapatban a Budaörs elleni edzőmérkőzésen), az összecsapás 61. percében megduplázta a Honvéd II előnyét, beállítva így a 2–0-s végeredményt.Második csapatunk ezzel a sikerrel hárommeccses győzelmi sorozatban van és a tabella 4. helyét foglalja el."
 
NB III, KÖZÉP CSOPORT, 17. FORDULÓ
Paksi FC II–Budapest Honvéd FC II 0–2 (0–1)
Paksi FC Stadion 
V: Bana G. (Perák A., Szabó L.)
G: Gale (40.), Szűcs T. (61.)
 
Paks II: Simon B. – Volter (Zoltán R., 70.), Süvöltös (Budai, 70.), Szabó B., Gyurkits (Görög, 81.), Osváth, Vas, Pethő (Artner, a szünetben), Kinyik, Szekszárdi, Varga Zs. (Kovács L., a szünetben)
Vezetőedző: Kindl István
 
Honvéd II: Dúzs – Bardea, Szabó T., Nyitrai, Gale (Németh B., 60.), Májer (Rácz B., 72.), Feledy, Szűcs T. (Kalocsány, 81.), Sani, Keresztes, Banó-Szabó (Kárász, 60.)
Vezetőedző: Simon Miklós
 
Simon Miklós: – A legfontosabb legelőször is az, hogy nagyon-nagyon jó iramú mérkőzést tudtunk játszani egy kifejezetten erős ellenféllel. Ez a tanulási folyamatunkban egy remek állomás volt. Kiválóan vettük az akadályt, a fiúk odatettek mindent a pályára, küzdöttek, ráadásul a Paks hazai veretlenségét sikerült ezzel elvennünk, teljesen megérdemelten. Többször álltunk úgy kapussal szemben, amivel még nagyobb arányú lehetett volna a győzelem, de még egyszer mondom, örülök annak, hogy színvonalas meccset vívtunk egy olyan ellenféllel, amely szintén nyerni akart.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC