nb1.hu

Öt játékost igazolt a Jászberény, érkező a HFC-nél és a Monornál

Javában pörög az átigazolási piac.

 

JÁSZBERÉNY

 

"Miközben újabb játékosunk távozása vált hivatalossá, öt érkező igazolására is pecsét került az elmúlt napokban.

 

Ludasi Martin semmiképpen nem akart Jászberényben maradni, így őt tulajdonképpen elcseréltük a Jászfényszaruval a 20 éves Szabó Mártonért. A fiatal védő klubunknál nevelkedett, majd megfordult a Mezőkövesd és a DVTK utánpótlásában is.

 

A kapus Sándor Bence is egy csereüzlet révén tért haza a JFC-hez, a helyére Menczeles Iván igazolt Hatvanba.

 

A 19 éves védő, Fekete Kristóf a Szolnoki MÁV utánpótlásában kezdte pályafutását, az elmúlt őszi idényt a Rákóczifalva együttesében töltötte, onnan igazolt klubunkhoz.

 

A szintén 19 esztendős Lukovszky Attila Fegyvernekről indulva került a Szolnoki MÁV-hoz, ahol végig járva a korosztályos csapatokat az elmúlt őszi idényt már az NB III-as felnőtt együttesnél töltötte. Tizenöt meccsen lépett pályára a harmadosztályban és ezeken négy gólt szerzett.

 

A 2005-ös születésű középpályás, szélső védő, Gattyán Máté saját nevelésű játékosunk, de az elmúlt három évet a DVTK, illetve a Mezőkövesd együtteseinél töltötte. Most hazatért és a Gyöngyös elleni legutóbbi felkészülési meccsen már be is mutatkozott csapatunkban.

 

Még két, három játékost szeretnénk igazolni – tájékoztatta honlapunkat vezetőedzőnk, Besenyi Gábor. – Elsősorban a támadó szekcióba keresünk olyan fiatalokat, akik segítségünkre lehetnek a tavaszi idényben.

 

A héten újabb próbajátékosok érkeznek csapatunkhoz, sorsukról a vasárnapi felkészülési mérkőzést követően dönt szakmai stábunk."

 

HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

 

"Érkezett: Zana Dávid
 

A 21 éves Zana Dávid a SZEOL SC-ben kezdte el pályafutását. Az utánpótlás éveit tekintve Szegedről a Puskás Akadémiához vezetett az útja, ahol 1 évet töltött, majd a 2015/2016-os szezonban az MTK-hoz igazolt és 5 évet szerepelt az utánpótlás korosztályokban. A felnőtt labdarúgásba először a 2020/2021-es idényben a SZVSE csapatánál kóstolt bele NB3-as szinten. Következő évben a szlovén másodosztályú Nafta csapatához került, legutóbb pedig Makón futballozott.

 
“Dávid több poszton bevethető: belső védő, bal oldali szélső hátvéd, illetve bal oldali szélső középpályás. Az átlagnál képzettebb, kifejezetten jók az első érintései a labdával. Magas fokú játékintelligenciával rendelkezik. Egy kicsit később kapcsolódott be a csapat mindennapjaiba, de mostanra remekül beilleszkedett és nagy koncentrációval hajtja végre a rá bízott feladatokat.” -nyilatkozta Szűcs Róbert, sportigazgatónk.
 

Üdvözlünk a klubnál, sok-sok vásárhelyi színekben szerzett gólt és mérkőzést kívánunk Dávid!"
 
 
MONOR
 
 
"Hivatalosan is a Monori Sportegyesület színeiben folytatja Antman Joshua. Joshua Hódmezővásárhelyről érkezik Monorra, a bal hátvéd poszton bevethető 22 éves játékos az elmúlt másfél szezont az ugyancsak NBIII-as Hódmezővásárhelyi FC kötelékében töltötte. Korábban szerepelt Szentesen,Szegeden és Kiskunfélegyházán is a Grosics Akadémián nevelekedett játékos.
 

Sok sikert kívánunk csapatunkban Joshua!

 

Együttesünk további új igazolásairól hamarosan tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat."

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC