nb1.hu

Őrült volt a Gyirmót-Érd – reakciók

Főleg az első félidő.

Fordulatokkal és izgalommal tarkított mérkőzésen 4-3-ra nyert a Gyirmót FC Győr II vendégeként az NB III Nyugati csoportjának 6. fordulójában az Érdi VSE.
 
Ezúttal betegség miatt Gera Dávidra nem számíthatott Limperger Zsolt, akinek együttese a Mosonmagyaróvár elleni hétközi fiaskó után a Gyirmót FC Győr II vendégeként próbált javítani.
 
A mérkőzést a hazaiak kezdték jobban, akik rögtön első helyzetükből a 8. percben Szegi Vince szöglet utáni csúsztatásával megszerezték a vezetést (1-0), de negyedóra játék után egy érdi akcióval Bozsoki Imre lépett fel, aki remek jobboldali beadást kapott Szabó Richárdtól és gyönyörűen fejelt a hosszúba (1-1).
 
Sokáig nem örülhettek az érdiek, hiszen egy perccel később ismét a Rába-partiak vezettek, amikor Mayer Ádám első lövését még védte Kertész Ferenc, de az ismétlést már nem tudta (2-1).
 
A gólgyártással azonban továbbra sem álltak le a felek, hiszen újabb néhány perccel később egy gyorsan elvégzett szabadrúgásnál Kollega Krisztiánt buktatták a védők a tizenhatoson belül, majd a megítélt büntetőt Koós Gábor higgadtan értékesítette.
 
Újabb tíz perccel később már az érdiek vezettek, amikor szűk fél óra után Koós Gábor a saját maga által kiharcolt szabadrúgást, középről, 20 méterről, laposan lőtte a hazai kapuba (2-3).
 
A szünet előtt ugyan egyenlíthetett volna a házigazda, de Kertész Ferenc hárította Vogyicska Bálint büntetőjét, majd újabb néhány perccel később Németh Gábor Vince jobboldali szabadrúgását nem tudta védeni Iváncsics Péter (2-4).
 
A térfélcserét követően ott folytatták a felek, ahogy abbahagyták, hiszen két perc elteltével Wágenhoffer Márton révén közelebb került a Gyirmót II, amelynek bár meg voltak a lehetőségei az egyenlítésre, az érdiek is többször közel álltak hozzá, hogy visszaállítsák a kétgólos különbséget, de a második félidő már csak egy gólt hozott, így az Érdi VSE 4-3-ra megnyerte a mérkőzést.
 
“Megint a rutintalanságunk miatt kapunk két gólt, amikor a sorfal között megy el a labda, ráadásul három kettőnél ha berúgjuk a tizenegyest, akkor egészen más mérkőzés kezdődik, de ezúttal nem voltunk elég hatékonyak a tizenhatos környékén, de bízom benne, a következő mérkőzésen ez változni fog” – értékelte a mérkőzést Polyák Gábor, a Gyirmót FC Győr II vezetőedzője.
 
“Az első tíz percben, negyedórában még bennünk volt a szerdai pofon és az ellenfél egy szerencsés találattal megszerezte a vezetést, ezért minden elismerésem a fiúknak, hogy ilyen állásból fel tudtak állni és játszottunk egy ki-kimeccset, amikor helyzete van mindkét csapatnak. Egy ikszgyanús mérkőzés volt, de amikor négy kettővel mentünk a szünetre, akkor már lehetett érezni, hogy ez a meccs meglehet. Ezért nagyon kár a harmadik gólért, mert ha az nincs, hamarabb eldőlhetett volna” – fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.
 
Az Érdi VSE legközelebb szeptember 12-én, 16 órától lép pályára, amikor a Kelen SC-t fogadja az Ercsi úti Sporttelepen.
 
NB III, Nyugati csoport, 6. forduló
Gyirmót FC Győr II-Érdi VSE 3-4 (2-4)
Gyirmót, 200 néző. V: Takács Ryan Lee (Domján, Nagy B.)
Gyirmót II: Iváncsics – Szegi, Csörgő, Wágenhoffer, Kirják – Szatmári I., Kovács D. , Vogyicska (Mayer M., 70. p.) – Ominger B. (Bagó, 84. p.), Mayer Á., Somogyi-Bakos (Dán, a szünetben)
Vezetőedző: Polyák Gábor
Érdi VSE: Kertész F. – Fürjes, Gubacsi, Bozsoki, Varga T. – Révész, Pallagi, Koós (Csiszár, 87. p.), Németh G. V. – Szabó R. (Molnár D., 90. p.), Kollega (Kertész B., 80. p.)
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gól: Szegi (8. perc), Mayer Á. (16. p.), Wágenhoffer (47. p.), ill. Bozsoki (15. p.), Koós (19., 29. p. – az elsőt 11-esből), Németh G. V. (39. p.)
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC