nb1.hu

Őrült mérkőzésen gólparádé: nem sikerült szépre a 100.

Tizenegyes is kimaradt az utolsó percben.

 

Sényő-Carnifex FC – Tiszaújváros 3-2 (3-0)

 

Sényő: Gagyi (Gazsi) – Bodó (Fenyőfalvi), Klepács, Hadházi (Varga), Kristófi, Lakatos, Boros, Lizák, Fabu, Kapacina V., Márton. Edző: Imrő László.

Termálfürdő Tiszaújváros: Tóth Cs. – Burics (Molnár M.), Lippai, Gelsi (Nagy D.), Pap, Csicsek, Tóth M., Hussein, Orosz, Terdik (Bene), Kulcsár. Edző: Gerliczki Máté.

Gól: Kristófi, Klepács, Fabu, ill. Csicsek, Bene

 

Imrő László: – Őrült mérkőzés volt, main sajnos hármat kellett cserélnünk, ebből kettőt az első félidőben. Ez némiképp átírta a forgatókönyvet, de le a kalappal a fiúk előtt a második, fantasztikusan dolgoztak csapatként. Rettentően jó csapatot sikerült legyőznünk, ha a második félidőben döntetlenre hozza a mérkőzést az ellenfél, akkor egy szót sem szólhattunk volna.

Gerliczki Máté: – A mai volt a 100. bajnoki mérkőzésen a Tiszaújváros kispadján, ettől szebb eredményt is el tudtam volna képzelni. Az első félidőben semmit nem mutattunk meg magunkból, abból az ötlettel teli játékból amire képesek vagyunk. Bár a mezőnyt ekkor is uraltuk, viszont a gólokat a hazaiak rúgták. A második félidőben abszolút kontrolláltuk a labdát, hittünk abban, hogy ha egy gólt lövünk akkor meg is fordíthatjuk a mérkőzést és ez majdnem be is jött. Viszont az utolsó percben tizenegyest hibáztunk ezért pont nélkül kell távozunk.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC