nb1.hu

Őrület: 0-3-ról 4-3, 3 kiállítás is volt – videó

Felrobbant az öltöző az örömtől - mutatjuk.

Emberfeletti teljesítményt nyújtott a hétvégén a Kerület, sőt, azt is nyugodtan kijelenthetjük, hogy a forduló meccsét játszották.
 
Az első játékrészben úgy tűnt, ez nem az ő napjuk lesz, és a Vidi tartalékjai simán távoznak a három ponttal. Előbb Gyepes mehetett jó korán, a 17. percben zuhanyozni, majd Hadzic 2 perccel később betalált a hazaiaknak. Nem telt el 4 perc, és büntetőt is kapott a Vidi, amit Horváth értékesített. A második játékrész első perceiben Erdeit is kiállította a játékvezető, így már kettős emberhátrányban kellett fordítania a Kerületnek, amit az is tetézett, hogy Pratsler is betalált tizenegyesből. Ekkor jött a forduló pont is, az 55. percben Szalai Vilmos szépített, majd a másik oldalon az első gól szerzője is pirossal távozott. A 74. percben újabb Vidi játékos követett el most már végzetesnek tűnő hibát, Szalai Péter szerzett öngólt. Ezt követően jött Borvető, és 5 perc alatt fordított, második gólját mindössze két perccel a meccs vége előtt megszerezve.
 
A játékosok ihletett formája, példás hozzáállása most három pontot ért a csapatnak, de nem feledkezhetünk meg a rajongókról sem, akik a győzelembe hajtották buzdításukkal tetemes ember és gólhátrányból csapatukat. Az is kiemelendő, hogy a február végén kinevezett új trénerrel, Gál Istvánnal az élen még nem szenvedett vereséget a csapat.

 

 

 

 

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC