nb1.hu

Óriási pofont kapott az éremesélyes

A második félidőben kinyílt az olló.

ESMTK–Eger SE 1–4 (1–1)
ESMTK Stadion, 150 néző. V.: Borbás Bottyán (Gordos Á., Szabó D.).
ESMTK: Bonica – Nagy M., Markovics, Lázár B., Tóbiás Zs. – Bányai (Nagy R., 64.), Szabó Á., Horváth L. (Karacs P., 85.), Boda J. – Kovács D. (Bartha R., 56.), Mohácsik G. Edző: Turi Zoltán.
EGER: Giczi – Debreceni, Kaszás, Galambosi, Lőrincz – Farkas K., Mikolka, Antal Zs. (Nagy P., 80.), Gresó (Kovács D., 86.), Titkó – Benke (Árvai, 61.). Edző: Vitányi László.
Gól: Szabó Á. (25.), ill. Gresó (2., 77.), Lőrincz (59.), Titkó (71.).
 
Az ESMTK az Egert látta vendégül az NB III Keleti csoportjában. A Heves megyeiek már a második percben megszerezték a vezetést Gresó tizenegyesével. Az első félidő derekán Szabó egyenlített, de a második játékrészben az egriek akarata érvényesült. Lőrincz találatával újra a vendégek voltak lépéselőnyben, majd Titkó fejesével már 3-1-re vezetett az Eger. A kegyelemdöfést végül a duplázó Gresó vitte be a 77. percben. Az ESMTK nincs valami kirobbanó formában, hiszen az előző öt meccséből hármat is elvesztett Turi Zoltán csapata.
 
A győztes együttes hadvezére, Vitányi László szerint nemrég játékrendszer változtattak, aminek meglett az eredménye.
 
"Nagyon büszke vagyok a csapatra, mert kiválóan megvalósította azt, amit előzetesen kértünk. Az utóbbi időben ugyan sok vereséget szenvedtünk, de néhány hete új játékrendszerben futballozunk, ami azt gondolom ideálisabb nekünk és biztos voltam benne, hogy ez előbb-utóbb sikerrel párosul" – fogalmazott Vitányi.
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC