nb1.hu

Nyert a Vidi – részletek

3 gól volt a meccsen.

A KÖZÉP CSOPORT 10. HELYÉN TANYÁZÓ FC DABAS BESZÁMOLÓJA:
 
,,Szombat kora reggel útnak indult NB III-as csapatunk, ugyanis 11:00-kor a mórahalmi sportcentrumban játszottuk le a soron következő edzőmérkőzést a Mol Fehérvár FC II ellen, akik az NB III Nyugati csoportban (14. hely) próbálnak meg minél jobb eredményt elérni.
 
Az első félidőben főleg mezőnyben gyűrték egymást a felek. Egy-két lehetőség ugyan mindkét oldalon adódott, de azok rendre kimaradtak. A találkozó 25. percében aztán egy szép játék után Puskás ívelte keresztbe a labdát Kovácsnak, aki lekészítette az érkező Lévainak, ő pedig 16 méterről a jobb alsóba helyezett (0:1). A 35. percben aztán Hermány rossz ütemben jött ki a kapuból és elütötte az ellenfél támadóját. A jogosan megítélt büntetőt higgadtan helyezték a kapunkba (1:1). A 42. percben pedig egy sarokrúgást végezhetett el az ellenfelünk, Márton fejjel rosszul ért a labdába, ami így védhetetlenül vágódott a kapunkba (1:2).
 
A második játékrészben is főként mezőnyben zajlott a játék, ebben a felvonásban már kevesebb helyzet alakult ki. A mérkőzés utolsó 15 percére nagyon elfáradt csapatunk (egész héten napi két gyakorlás), egyre nehezebben tudott nyomást helyezni az ellenfél védelmére. Az eredmény már nem változott, így végül minimális vereséget szenvedtünk.
 
Az eddigiekhez hasonlóan ez a találkozó is remekül szolgálta a felkészülésünket. Már csak egy találkozó van hátra, ahol a Bicske TC csapatával fogunk megmérkőzni, azután pedig már élesben a bajnoki pontokért fogunk küzdeni. A keret tagjai a mérkőzés után regenerálódás gyanánt a mórahalmi Szent Erzsébet gyógyfürdőben pihenhette ki a heti fáradalmakat. Igy az egész napos túra után a szakvezetés két napos pihenőt adott ki a keret tagjainak, keddtől pedig már bajnoki ritmusban folytatódik tovább a munka.
 
Hajrá Dabas!
 
Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2022.01.29. (szombat, 11:00)
Helyszín: Mórahalom
 
MOL Fehérvár FC II – FC Dabas 2:1 (2:1)
Gól: Lévai
 
FC Dabas: Hermány – Forgács, Molnár, Márton, Fritz, Erős, Hatvani Pusztai, Lévai, Puskás, Kovács
Cserék: Berta, Németh, Dudás, Csomós"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC