nb1.hu

Magyarország – Ikszelt az Újpest II, az MTK II győzelem.

A Ferencváros második csapata Zsivoczky Norbert és Kovács Krisztián góljának köszönhetően 2-1-re legyőzte a Puskás Akadémia II-t, így rendkívül közel került az NB III Nyugati csoportjának megnyeréséhez.

 

A fradi.hu beszámolója szerint a találkozót Lipcsei Péter együttese kezdte jobban, és a 33. percben Zsivoczky Norbert találatával meg is szerezte a vezetést. Az állás a hajráig nem is változott, ám a 77. minutumban Mezőssy révén egyenlítettek a hazaiak (1-1).

 

Ahogyan a szezon során sem tették, úgy ezúttal sem adták fel a Fradi játékosai, és néhány perccel később Kovács Krisztián találatával ismét vezetést szereztek. A győzelmet pedig már nem is engedték ki a kezükből.

 

A megszerzett három pontnak köszönhetően már hat egységgel vezeti az FTC II az NB III Nyugati csoportját. Már csak a jelenlegi második helyezett Mosonmagyaróvár érheti be. Erre abban az esetben kerülhet sor, ha a mai és jövő heti mérkőzését is megnyeri a rivális, míg a zöld-fehér gárda az utolsó fordulóban nem szerez pontot a Diósd ellen. Sőt, még ekkor sem biztos, hogy nem a Ferencváros II együtteséé lesz az arany, ebben az esetben ugyanis a gólkülönbség dönt az első helyről – ebben a mutatóban jelenleg hattal állnak jobban a Mosonmagyaróvárnál.

 

– Ha a Mosonmagyaróvár ma (vasárnap) este nem szerez három pontot a BKV Előre ellen, akkor már ezen a hétvégén megünnepelheti a Fradi újabb bajnoki címet!

 

– Ha a Mosonmagyaróvár megveri a BKV-t, akkor június 5-én, legalább egy pont kell a Diósd ellen a biztos elsőséghez.

 

A tabellát ITT böngészhetik.

http://nb1.hu/tabella/nb-iii-nyugati-csoport-2015-2016

 

NB III, Nyugati-csoport, 33. forduló

Puskás Akadémia II – FTC II 1-2 (0-1)

FTC II: Rácz – Kárász, Derekas (Szenes, 79.), Farkas A., Gyurácz – Gera D. (Lipcsei, 86.), Gőbölös, Szpirulisz, Adamcsek – Popov, Zsivoczky (Kovács K., 46.)

G.: Mezőssy, ill. Zsivoczky, Kovács K.

 

További eredmények:

Keleti-csoport

Újpest II-Tállya 1-1

Nyugati-csoport

MTK II-Balatonfüred 2-1

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC